Μπήκαν στους πίνακες Ροδίτης και Κοσμά

22/05/2011 - 20:32

Ο Κώστας Ροδίτης και η Ρούλα Κοσμά πέρασαν με επιτυχία τη διαδικασία επιλογής διαιτητών για τη Γ' Εθνική Κατηγορία, δικαιώνοντας έτσι τη σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στο Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου.

Οι δύο διαιτητές επιλέχθηκαν μέσα στη 15άδα, όσω συμμετείχαν από τους 26 Συνδέσμους της χώρας μας, στο προστάζ της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Ελλάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΕΔΚΑ Λέσβου: "Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΔΚΑΛ εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους δύο διαιτητές-μέλη του, τον Κωνσταντίνο Ροδίτη και την Καλλιρόη Κοσμά, που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την διαδικασία επιλογής διαιτητών για τη Γ' Εθνική κατηγορία (Προστάζ-11). Αυτοί οι δύο διαιτητές επιλέχθηκαν μέσα στους 15 από όλη την Ελλάδα, ανάμεσα σε 26 Συνδέσμους μέλη της ΟΔΚΕ. Τα παραπάνω στοιχεία μαρτυρούν το μέγεθος της επιτυχίας τους, αλλά και τη σωστή οργάνωση και λειτουργία του Συνδέσμου, που με τη διοργάνωση σεμιναρίων και επιμορφωτικών συγκεντρώσεων, φροντίζει για την άψογη προετοιμασία των διαιτητών-μελών του."

Τη νέα αγωνιστική περίοδο 2011-12, ο ΣΕΔΚΑ Λέσβου θα έχει έναν διαιτητή Α' Εθνικής, δύο διαιτητές Β' Εθνικής και τέσσερις Γ' Εθνικής.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σπύρος Σαλαβός πήρε μέρος στην άτυπη γενική συνέλευση της ΟΔΚΕ, όπου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα για το μέλλον της ελληνικής διαιτησίας. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν το Σεπτέμβρη, στην Πάτρα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey