Τζάμπολ ως το Θεό...

06/06/2011 - 15:01

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης διεξήχθηκαν οι αγώνες του 1ου Τουρνουά Μπάσκετ, «Κώστας Μπαλής», το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011.

Η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου που διοργάνωσε σε συνεργασία με τους συλλόγους όπου αγωνίσθηκε ο Κώστας Μπαλής, τίμησε στη μνήμη του την οικογένειά του.

Αναμνηστικές πλακέτες έδωσαν ο Παλλεσβιακός ομάδα απ΄ όπου ξεκίνησε τη διαδρομή του στο μπάσκετ ο Κώστας Μπαλής στα 12 του χρόνια, ο Αρίων Μυτ. Όπου επίσης αγωνίσθηκε για πέντε χρόνια, η Γέρα που υπήρξε ο προπονητής των τριών τίτλων της και ο Αίολος Μυτ., ομάδα που είχε ιδρύσει μαζί με το Θοδωρή Γιαννίκο, πριν από τρία χρόνια.

Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν από πλευράς Παλλεσβιακού όπου πρόσφερε τη φανέλα με το Νο 6 στον αείμνηστο Κώστα Μπαλή, ενώ η σύζυγός του άφησε στους βετεράνους συναθλητές του Κώστα μία μπάλα μπάσκετ με την οποία έδωσαν υπόσχεση να παίζουν κάθε χρόνο στη μνήμη του αυτόν τον αγώνα.

Στο αγωνιστικό σκέλος της εκδήλωσης τα τμήματα μίνι μπάσκετ του Παλλεσβιακού και του Αίολου αναμετρήθηκαν σε αγώνα όπου νικητές αναδείχθηκαν τα παιδιά του Αίολου Μυτιλήνης.

Ιστορικός αγώνας!
Η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου βράβευσε όλα τα παιδιά και στη συνέχεια δόθηκε το τζάμπολ για τον αγώνα των βετεράνων. Αντιμέτωπες στον αγωνιστικό χώρο ήταν οι ομάδες του Αρίωνα Μυτ. και του Παλλεσβιακού με παίκτες που έγραψαν ο καθένας ξεχωριστά την δική του ιστορία.

Ο αγώνας ήταν απολαυστικός, είχε πολλές και καλές φάσεις και το ταμπλό κατέγραφε το σκορ που μέχρι το τέλος κρατούσε σε αγωνία όλο τον κόσμο που παρακολουθούσε.


Τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι βετεράνοι του Αρίωνα Μυτιλήνης με σκορ 71-62. Στην επιτυχία αυτού του 1ου Τουρνουά Βετεράνων & Ακαδημιών θα πρέπει να τονισθεί η συμμετοχή του ΣΕΔΚΑ Λέσβου, όπου με πλήρη σύνθεση διαιτητών – κριτών διηύθυναν τους αγώνες αφιλοκερδώς τιμώντας την μνήμη του Κώστα Μπαλή, τους οποίους και ευχαριστεί η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου. Τέλος, τις ευχαριστίες προς τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αστυρακάκη Κώστα, απευθύνει η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου για την συνεργασία που έδειξε στο αίτημά της.

Τα στοιχεία του αγώνα βετεράνων ήταν:
ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ - ΑΡΙΩΝ ΜΥΤ. 62-71
Διαιτητές: Μαριγλή Ελ. – Μουρουγιάννης Χρ.
Κριτές: Ροδίτης Κώστας, Χατζηαργυρίου Νίκη, Μουτάφη Δέσποινα.
ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ: Ελευθερίου Αλέκος, Ζηρόπουλος Νεκτάριος, Καρέκος Παν., Καραχάλιας Άκης, Βουρλιώτης Τάκης, Εγγλεζόπουλος Γιάννης, Ψωμάς Άκης, Ανδριώτης Βασίλης.
ΑΡΙΩΝ ΜΥΤ.: Γιαννίκος Θεόδωρος, Καταύτος Αχιλλέας, Τριανταφύλλου Νίκος, Τσούρος Γιώργος, Μακράκης Δάκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey