Σπουδαίο φιλικό για τις γυναίκες του Θησέα

10/08/2011 - 19:25 Τελευταία τροποποίηση στις 10/08/2011 - 21:08

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι έδωσε η γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του Θησέα Παναγιούδας, πρωταθλήτριας Λέσβου τη σεζόν 2010-11. Ο αγώνας διεξήχθη την Τρίτη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, αντιμετωπίζοντας μία ομάδα από επίλεκτες παίκτριες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Α1 και Α2 γυναικών.

Μεταξύ αυτών που αγωνίστηκαν, ξεχώρισαν η Νένα Νικολαΐδου (επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος –τώρα αγωνίζεται στη ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας - Α1), η Μαρία Ξάνθου (για 2 χρόνια αρχηγός στην ομάδα του ΠΑΟ –τώρα αγωνίζεται στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου - Α1) και η Ανθή Μπαλτά (αγωνίζεται στον Α.Σ. Ελληνικό - Α2).

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο στις 27 Αυγούστου θα διεξαχθεί ακόμα ένας φιλικός αγώνας, μεταξύ των γυναικείων ομάδων του Θησέα Παναγιούδας και του Αιγέα Χίου (πρωταθλητής Χίου 2010-11), στο κλειστό Γυμναστήριο  του γειτονικού νησιού.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Θησέα Παναγιούδας, ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου κ. Αστυρακάκη, για την παραχώρηση του γυμναστηρίου.

 

 

 

 

 

.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey