Ζεστός: "Η Γέρα ξανά στη Γ΄ Εθνική..."

12/09/2011 - 13:22 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2011 - 13:43

Η Electronet Γέρα προσέθεσε άλλον έναν τίτλο στο πλούσιο παλμαρέ της τα τελευταία χρόνια και απέδειξε πως είναι το απόλυτο αφεντικό και για τη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κάτι που παραδέχτηκαν στις δηλώσεις τους στο sportlesvos.gr τόσο οι ίδιοι οι άνθρωποί της όσο και οι αντίπαλοί της… Για τους αναγνώστες μας, μίλησαν τρεις πρωταγωνιστές του τελικού, οι Άγκι Ιμπέζα και Γιάννης Ζεστός της Γέρας και ο Θοδωρής Γιαννίκος του Παλλεσβιακού.

Άγκι Ιμπέζα
Αθλητής Γέρας

«Το δείχνει το αποτέλεσμα!»
"Νομίζω ότι το αποτέλεσμα δείχνει την ανωτερότητα της ομάδας μου σε έναν τελικό όπου το τρόπαιο το ήθελαν και οι δύο ομάδες. Παίξαμε καλό μπάσκετ αν και ακόμη είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα εντούτοις η Γέρα απέδειξε ότι παραμένει δυνατή μετά τον υποβιβασμό  καθώς ο μεγάλος μας στόχος είναι η είναι η επάνοδος και πάλι στην Γ εθνική. Συμφώνησα και παρέμεινα στην ομάδα για να βοηθήσω την προσπάθεια ώστε η χρονιά να στεφθεί με επιτυχία.".

Θοδωρής Γιαννίκος
Προπον. Παλλεσβιακού

«Κακή παρένθεση!»
"Δεν ήμασταν καλοί με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του τελικού. Το σκορ τα λέει όλα. Η Γέρα παραμένει μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες που κάνουν την διαφορά. Κάτι πήγαμε να κάνουμε στο δεύτερο δεκάλεπτο μειώσαμε λίγο την διαφορά αλλά από εκεί και μέχρι το τέλος όλα ήταν τελείως διαφορετικά. Πρέπει να δουλέψουμε στο κομμάτι αυτό περισσότερο ώστε να γίνουμε ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στην Γέρα για την κατάκτηση του κυπέλλου.".

Γιάννης Ζεστός
Προπον. Γέρας

«Να είμαστε ομάδα!»
«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και συγκεκριμένα τον Βασίλη Ανδριώτη και τον Βαγγέλη Προδρόμου για την τιμή που έκαναν να με χρίσουν προπονητή της ομάδας αυτής. Στον τελικό όπως είδατε και εσείς η ομάδα μου είχε την υπεροχή αν και ακόμη είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας μας και θέλουμε ακόμη δουλειά για να φθάσουμε στο επίπεδο που θέλω. Ευχαριστώ τα παιδιά που ακολούθησαν τις εντολές και πέτυχαν μια άνετη νίκη που μας έδωσε τον πρώτο τίτλο. Η Γέρα έχει βάθος  και θέλουμε από τώρα να βάλουμε τις βάσεις επιστροφής στην Γ΄ Εθνική γιατί πράγματι το νησί πρέπει να έχει ομάδα στην κατηγορία. Νικήσαμε εύκολα παίξαμε καλά και ως  ξεκίνημα αυτό είναι περισσότερο που με χαροποιεί. Αφιερώνω το Κύπελλο στη διοίκηση, στους συμπαίκτες μου και στη γυναίκα μου.».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey