Η Ολυμπιάδα ευχαριστεί τον Νίκο Ηλία

19/11/2011 - 22:15

Ο επί δύο συναπτά έτη προπονητής της ομάδας μπάσκετ "Καραντώνης" Ολυμπιάδας Μήθυμνας, Νίκος Ηλίας, αποχαιρέτησε πριν λίγες ημέρες τους παίκτες του και αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Μολύβου, αφού διορίστηκε εκτός Λέσβου.

Οι άνθρωποι της Ολυμπιάδας όμως, εκτός από τις συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές του απαοχαιρετισμού, εξέδωσαν και ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το πρόσωπο του νεαρού προπονητή, επισημαίνοντας το ήθος και τον τεράστιο επαγγελματισμό του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ολυμπιάδας την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Τιτιρέκης:

"Το ΔΣ και οι παίκτες ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή μας Νίκο Ηλία για το ήθος, τις γνώσεις, τη διάθεση και την υπέρμετρη προσπάθεια που κατέβαλλε, πολλές φορές κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες.

Πάνω απ' όλα ήταν ένας άνθρωπος που ασχολήθηκε με όλους μαζί και κάθε παίκτη χωριστά, καταθέτοντας ψυχή εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ανέβασε τον πήχη του περιφερειακού μπάσκετ σε μικρό χρονικό διάστημα, με την προσωπικότητα και τις γνώσεις του πάνω στο άθλημα. Ένας ‘‘τεράστιος’’ επαγγελματίας, που του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο δρόμο που του ανοίγεται, αν και είμαστε σίγουροι ότι θα τις έχει πάντα και θα είναι πολύ τυχεροί όσοι συνεργαστούν μαζί του.

Θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας και ευχόμαστε να τα φέρει η μοίρα έτσι, ώστε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον. Νίκο, είμαστε πάντα εδώ και καλή συνέχεια όπου και αν βρίσκεσαι."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey