Το... διασκέδασαν τα κορίτσια του Θησέα

27/12/2011 - 15:09 Τελευταία τροποποίηση στις 27/12/2011 - 16:06

Σε γνωστή καφετέρια της Παναγιούδας γιόρτασε τη Δευτέρα (26/12) την κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων ο Θησέας Παναγιούδας, για την περίοδο 2011-12.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Βιόλατζης συνεχάρη τις αθλήτριες για την επιτυχία τους, όπως και τον προπονητή τους Κώστα Καραμανώλη, τονίζοντας στην τοποθέτησή του πως η ο Θησέας προσπαθεί να αναπτύξει το άθλημα κάτω απο αντίξοοες όμως συνθήκες, κυρίως λόγω του γηπεδικού προβλήματος.

Στη συνέχεια, ο Έφορος του τμήματος κ. Γιανακέλλης επεσήμανε την ανάγκη να συνεχιστεί η προσπάθεια της ομάδας για μια καλή παρουσία στη Β' Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τη Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς που στήριξαν τον σύλλογο και φέτος.

Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του συλλόγου, ενώ όπως έγινε γωνστό ο Θησέας θα πραγματοποιήσει την κοπή της βασιλόπιτάς του την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο δημοτικο σχολειο Παναγιούδας.

Οι αθλήτριες του Θησέα που κατέκτησαν το πρωτάθλημα νεανίδων είναι: Βικτώρια Δήμου, Μαριάννα Χατζημιχαήλ, Ραφαέλλα Νεοχωρίτη, Εμανουέλλα Δαρδάγου, Μυρσίνη Χρόνη, Κατερίνα Αντωνέλλη, Νάντια Καριοφίλη, Μαρία Βουνάτσου, Πόπη Καπτάνη, Γεωργία Νεοχωρίτη, Μυρτώ Μανιάκη, Εβελίνα Ταμβακέλλη, Μαριλένα Κασσιώτου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey