Τρίποντο... ανθρωπιάς!

30/12/2011 - 21:51 Τελευταία τροποποίηση στις 30/12/2011 - 22:11

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης ένας αγώνας μπάσκετ διαφορετικός από τους άλλους.

Χάρη στην πρωτοβουλία των προπονητών του Παλλεσβιακού και του Αρίωνα Μυτιλήνης και τη συνεργασία της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Λέσβου, διοργανώθηκε ένα φιλικό μεταξύ των εφηβικών και ανδρικών τμημάτων των δύο ομάδων, που ήταν αφιερωμένο στα παιδιά της «Κυψέλης».

Παρουσία πολλών φιλάθλων, των παιδιών της «Κυψέλης» και υπό την αφιλοκερδή συμμετοχή των διαιτητών Παναγιώτη Λεβεντέλλη και Γιάννη Τσεκούρα, καθώς και του κριτή κ. Γονατά, πραγματοποιήθηκε ένας υπέροχος αγώνας, όπου κυριάρχησαν όμορφες φάσεις κάτω από τα δύο καλάθια και ασταμάτητο χειροκρότημα από τον κόσμο.

Παράλληλα με το ματς, έγινε διαγωνισμός τριπόντων από τους Πέτρο Αργυρίου, Γιάννη Χρυσουλάκη, Μάρκο Ψημμίτη και τον Σπύρο Ζυγούκη που κέρδισε τελικά, κλέβοντας την παράσταση με τα τρίποντα που πέτυχε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια του φιλικού, οι αθλητές Δημήτρης Σουσαμλής (Παλλεσβιακού) και Μάρκος Ψημμίτης (Αρίωνα) παρέδωσαν μια αναμνηστική μπάλα μπάσκετ στα παιδιά της «Κυψέλης», ενώ για την ιστορία ο αγώνας έληξε με 64-62 υπέρ του Παλλεσβιακού.

Οι διοργανωτές της όμορφης αυτής εκδήλωσης ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού, Παιδείας & Άθλησης του Δήμου Λέσβου κ. Αστυρακάκη, το ΣΕΔΚΑΛ για τη συμμετοχή διαιτητών – κριτών, τον υπάλληλο του Κλειστού Χάρη Παρασκευαϊδη, καθώς και όλο το φίλαθλο κόσμο που προμηθεύθηκε τα προϊόντα της «Κυψέλης».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey