Έκοψαν την πίτα τους Θησέας και Ελπίδες

07/01/2012 - 09:28 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2012 - 09:59

Ανήμερα των Θεοφανείων, στις 12 το μεσημέρι, Θησέας και Ελπίδες Παναγιούδας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, σε μια κατάμεστη αίθουσα στο σχολείο της Παναγιούδας από αθληές, αθλήτριεες, γονείς και φίλους των δύο συλλόγων.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός των δύο ομάδων για το 2011 από τους Προέδρους τους και εν συνεχεία οριοθετήθηκαν οι στόχοι για τη νέα χρονιά.

Άπαντες τόνισαν την ανάγκη να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για τη δημιουργία Κλειστού Γυμναστηρίου τύπου Τέντας στο ήδη υπάρχον γήπεδο του χωριού. Επεσήμαναν μάλιστα, πως σε αυτόν το στόχο θα επικεντρωθεί όλη η προσοχή τους τη φετινή χρονιά, με την ελπίδα ότι το έργο θα αναλάβει να φέρει εις πέρας η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, αφού είχε αρχικά εγκριθεί απο την πρώην Νομαρχικαή Αυτοδιοίκηση Λέσβου.

Εν συνεχεία, τιμήθηκαν οι χορηγοί των συλλόγων κι έπειτα βραβεύτηκαν από το ΔΣ του Θησέα η γυναικεία ομάδα του συλλόγου που κατέκτησε το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2010-11.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Λέσβου Δημήτρης Κουκουνιάς, ο οποίος πραγματοποίησε τη βράβευση στην εφηβική ομάδα του Θησέα για την εξαιρετική της παρουσία στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση της 2ης θέσης την περίοδο 2011-12.

Κατόπιν, παρέδωσε και το κύπελλο της 1ης θέσης στην πρωταθλητρια ομάδα νεανίδων του Θησέα για την περίοδο 2011-12.

Η εκδήλωση έκλεισε με πλούσιο μπουφέ απο εδέσματα, ποτά και αναψυκτικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey