Με Βασιλακόπουλο, τα 20 χρόνια των διαιτητών

07/02/2012 - 13:22 Τελευταία τροποποίηση στις 07/02/2012 - 14:13

Με επιτυχία και υποσχέσεις για μία ακόμη καλύτερη χρονιά για το λεσβιακό μπάσκετ, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, η κοπή της πίτας των Ερασιτεχνών Διαιτητών Λέσβου, που συνδυάστηκε φέτος με την επέτειο από τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου τους!

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο ισχυρός παράγοντας του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας Γιώργος Βασιλακόπουλος, αλλά και ο Γενικός της Γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Από τους πολλούς  προσκεκλημένους διαιτητές (μέλη της ΚΕΔ), κατάφερε να παραστεί ο Κώστας Κορομηλάς, ενώ την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λέσβου Σπύρος Γαληνός , ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Παναγιώτης Καπάρας και ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Πατερέλλης.  

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν διαιτητές που αγωνιζόταν πριν την ίδρυση του συνδέσμου στα πρωταθλήματα της Λέσβου, (Βουβούλης Παναγιώτης, Ζαχαρίου Μαρίνος, Ζορμπάς Παναγιώτης, Κωφόπουλος Δημήτρης, Μοσχονησιώτης Ανδρέας, Σαλλιακέλλης Βασίλης, Συκάς Γιάννης).

Επίσης οι Διαιτητές του Συνδέσμου που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν σε Εθνικές κατηγορίες (Αχαμνός Νίκος, Δουβαλέτας Θεόδωρος, Ζαννίδης Κίμων, Καπελής Παναγιώτης, Καπελή Ελένη, Κοσμά Καλλιρόη, Λεβεντέλλης Παναγιώτης, Λοιζίδης Άγγελος, Μαμώλης Ιωάννης, Μανούσου Ελένη, Μαριγλή Ελένη, Μουτάφη Δέσποινα, Πρωτούλης Ιωάννης, Ροδίτης Κώστας, Σαλαβός Σπύρος, Τσεκούρας Ιωάννης και Τζαννής Απόστολος).

Για την πολύχρονη προσφορά τους ,σαν κριτές των αγώνων μπάσκετ, τιμήθηκαν  η Βουβούλη Λουίζα και ο Σαλαβός Παναγιώτης.

Ο σύνδεσμος βράβευσε επίσης παράγοντες που όλα αυτά τα χρόνια ασχολούνται με το μπάσκετ και έχουν υποδειγματική συμπεριφορά (Γιαννακέλλης Ελευθέριος -έφορος Θησέα Παναγιούδας, Καρέκος Παναγιώτης - έφορος Παλλεσβιακού, Βατής Δημήτριος – έφορος Ολυμπιάς Μολύβου) και προπονητές, που σήμερα δεν ασχολούνται με το άθλημα αλλά έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα (Καραπαναγιώτης Χρήστος, Βασιλείου Γεώργιος, Ζορμπάς Ευάγγελος).

Τιμητική πλακέτα δόθηκε στην ομάδα του Παπάδου Γέρας, για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2010-11.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, Γιώργος Βασιλακόπουλος δήλωσε:

«Μετά από χρόνια πολλά έρχομαι με χαρά ξανά στη Λέσβο, για να παραστώ στην όμορφη εκδήλωση ενός ακριτικού συνδέσμου διαιτητών που αναμφίβολα παράγει σημαντικό έργο. Εύχομαι τα μέλη και οι συντελεστές του, να έχουν το κουράγιο και την όρεξη να επιδείξουν ανάλογη προσπάθεια και επιτυχίες και στο μέλλον. Σε ότι αφορά στις επιχορηγήσεις των τοπικών σωματείων, μπορώ να σας δηλώσω πως σύντομα θα δοθούν στις ομάδες.».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey