Ζητούν παρεμβάσεις του Δήμου στο Γήπεδο Παναγιούδας

30/08/2012 - 16:23 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2012 - 16:45

Με επιστολή του προς το Δήμο Λέσβου και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Κώστα Αστυρακάκη, ο Θησέας Παναγιούδας ζητά την άμεση έναρξη εργασιών στο Γήπεδο της Παναγιούδας, εν όψει την έναρξης της αγωνιστικής περιόδου.

Με το Θησέα και τις Ελπίδες Παναγιούδας να αγωνίζονται εκεί, οι άνθρωποι του Θησέα κάνουν ένα μικρό απολογισμό των ενεργειών τους πέρυσι για την αποκατάσταση νέων φθορών στα αποδυτήρια και την περίφραξη.

Πλέον, περιμένουν από τη Δημοτική Αρχή να μεριμνήσει για τις απαραίτητες εργασίες, προς αποφυγή τραυματισμών και φυσικά για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Αναλυτικά, η επιστολή:

"Κύριε Πρόεδρε,

Με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 για την Καλαθοσφαίριση, επικοινωνούμε μαζί σας για το Δημοτικό Γήπεδο Μπάσκετ της Παναγιούδας που αγωνίζονται τα δύο σωματεία ΜΠΑΣΚΕΤ της ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ.

Την χρονιά που μας πέρασε με δικούς μας οικονομικούς πόρους τοποθετήσαμε στα αποδυτήρια του γηπέδου με συνολικό κόστος 2500 ευρώ:

1.σύστημα κλιματισμού
2. Ράφια για τοποθέτηση ιματισμού
3. αλλάξαμε τους μηχανισμούς σε όλα τα παράθυρα που δεν λειτουργούσαν
4. τοποθετήθηκε πόρτα εξωτερική ,για να μπορεί να μπαίνει ασθενοφόρο στο γήπεδο
5. τοποθετήθηκε εσωτερική πόρτα στην τουαλέτα των αποδυτηρίων

Σήμερα το γήπεδο, όπου καθημερινά προπονούνται 80 αθλητές/τριες από παναγιούδα και τα γύρω χωριά, χρειάζονται ΑΜΕΣΑ οι εξής εργασίες

- Βάψιμο-τρίψιμο στις ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ αλλά και στους ΠΥΛΩΝΕΣ φωτισμού ,γιατί λόγω της θάλασσας ,που υπάρχει δίπλα, υπάρχει μεγάλη οξείδωση ,και κίνδυνος για την ασφάλεια των αγωνιζόμενων
- Γερανοφόρο όχημα για αλλαγή στις λάμπες που έχουν καεί στο βόρειο πυλώνα του γηπέδου
- Κάγκελο 30 μέτρων και ύψους ενός μέτρου, από την δυτική πλευρά του γηπέδου, για την διαχωρισμό του αγωνιστικού χώρου από αυτόν του ποδοσφαιρικού γηπέδου
- Βάψιμο της μπροστινής πλευράς των αποδυτηρίων :

Πιστεύουμε να ανταποκριθείτε στο έγγραφο μας, και να ικανοποιήσετε τα αιτήματα μας, στα πλαίσια της συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει τον τελευταίο χρόνο."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey