Συλλυπητήρια για Κουκέλλη από την Ολυμπιάδα Μήθυμνας

17/09/2012 - 14:15 Τελευταία τροποποίηση στις 17/09/2012 - 14:21

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν οι διοίκηση και οι παίκτες της Ολυμπιάδας Μήθυμνας αναφορικά με το θάνατο του Δημήτρη Κουκέλλη, προπονητή του Αιολικού, ιδιαίτερα αγαπητού στη μασκετική κοινότητα της Λέσβου.

Αναλυτικά: "Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να εκφράσουμε τη λύπη μας για ένα μεγάλο πλήγμα που υπέστη η τοπική μπασκετική κοινότητα της Λέσβου, καθώς σήμερα έχασε ενα άνθρωπο με κεφαλαίο το "Α", σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του.

Ο Δημήτρης Κουκέλλης ήταν στο χώρο του μπασκετ πάνω από 20 συναπτά έτη και γαλούχησε και καθοδήγησε γενιές παιδιών, που ακολούθησαν το δρόμο του μπάσκετ στο νησί μας.

Πατέρας, σύζυγος, επαγγελματίας και προπονητής αγωνιούσε και προσπαθούσε για το καλύτερο σε όλους τους τομείς και κάτω από απίστευτα αντίξοες συνθήκες. Φωτεινό πνέυμα, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει σε οτιδήποτε, παράδειγμα για όλους, ιδίως για τους αντιπάλους (μόνο στο παρκε φυσικά).

Είμαστε περήφανοι όλοι που τον γνωρίσαμε, διότι ανέβασε το επίπεδο της ευγενούς άμιλλας σε δυσθεώρητα ύψη, που οφείλουμε όλοι να ακολουθήσουμε. Είναι ζωντανός και θα είναι για πάντα στις καρδιές και τις αναμνήσεις μας.

Με τιμή

Η Διοίκηση και οι παίκτες

ΓΑΣ Ολυμπιάς Μηθύμνης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey