Εορταστικό "Γκολ & Σπορ"

24/12/2012 - 17:09 Τελευταία τροποποίηση στις 24/12/2012 - 19:16

Goal_Sport_Eortastiko1Οι συντελεστές του "Γκολ & Σπορ", που μας κρατά συντροφιά τα απογεύματα της Δευτέρας στην TVM με όλα τα αθλητικά νέα του Σαββατοκύριακου, ετοίμασε για τους τηλεθεατές της μια εορταστική εκπομπή, ξεχωριστή από κάθε άλλη.

Οι δύο παρουσιαστές, Δημήτρης Κουκουνιάς και Μανόλης Λαγουτάρης, έχοντας την εκλεκτή παρέα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Αιολικού και της Λέσβου γενικότερα, γύρισαν μια εκπομπή στο γνωστό ταβερνάκι της πόλης μας, το "Ζουμπούλι".

Πολλή μουσική, χορός, αλλά και ανέκδοτες ιστορίες από τα χρόνια που η συγκεκριμένη φουρνιά παικτών μεγαλουργούσε στα γήπεδα.

Goal_Sport_Eortastiko2Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, ο Παναγιώτης Πιττός, ο Λάκης Μέγας, ο Παναγιώτης Σαλταμάρας, ο Στέλιος Ματζουράνης, ο Δημήτρης Φωταρέλλης, ο Βαγγέλης Χατζηαναγνώστου, ο Μιχάλης Καρυωτέλλης και ο Μπάμπης Πηγάσης.

Οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς δεν πρέπει να χάσουν το εορταστικό "Γκολ & Σπορ", που θα μεταδοθεί την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 7 το απόγευμα και είναι βέβαιο ότι θα σας κρατήσει πολύ όμορφη συντροφιά τις γιορτινές μέρες που έρχονται, μέσα από τη συχνότητα της Τηλεόρασης Μυτιλήνης.

.

21

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey