Τα πιο... διαβαστερά του 2012!

31/12/2012 - 13:57 Τελευταία τροποποίηση στις 01/01/2013 - 14:15

2013_2013_change_yearΌπως και πέρυσι, έτσι και φέτος το "SL" συγκέντρωσε την πιο "διαβαστερή" 11άδα θεμάτων κατά το 2012, που μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες.

Μια λίστα, που δημιουργείται αυτόματα από τις δικές σας αναγνώσεις στη διάρκεια του χρόνου, κατατάσσοντας το ποδόσφαιρο -όπως είναι λογικό- πρώτο στα ενδιάφεροντα σας.

Φέτος ωστόσο, εκτός από τη θεματολογία της ΑΕΛΚ και του Αιολικού, υπήρξαν και "σφήνες" από το μπάσκετ με την Electronet Γέρα, ειδήσεις που αφορούσαν την Α' Κατηγορία της ΕΠΣΛ, το 2nd 6x6 SL Tournament, το Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, αλλά και το βόλεϊ.

Ας τα θυμηθούμε, ιεραρχικά, ξεκινώντας από εκείνα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα "clicks"...

1. Στη "ρωσική ρουλέτα" η μπίλια, στο... κόκκινο!

osfp_volos_aelk_pregame1(31/10/2012)

Η ΑΕΛΚ έφτασε να διεκδικεί την πρόκρισή της στη Φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως η ιστορία δεν... επαναλήφθηκε και η ομάδα του Λεκανοπεδίου, στην τρίτη της "ρώσικη ρουλέτα" τα τελευταία δύο χρόνια, γνώρισε τον πρώτο της αποκλεισμό στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, μετά το ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και την παράταση.

2. Έδειξε... καρύδια και ψυχή στο Μενίδι!

(18/3/2012)

Ένας Αιολικός από τα παλιά με μια ψυχωμένη εμφάνιση επί 90 λεπτά, πανηγύρισε την πιο σημαντική του νίκη της χρονιάς μέσα στο Μενίδι επί του πρωτοπόρου Αχαρναϊκού στον 9ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα πάντως που δεν ήταν ικανό να φέρει ανατροπές στη βαθμολογία, με την ομάδα της Μυτιλήνης να χάνει το τρένο της ανόδου στη συνέχεια...

3. Τους έσκισε σαν... σαρδέλες!

(14/1/2012)

Η ΑΕΛΚ γοήτευσε στον "Ταρλά" απέναντι στη Λάρισα, παίρνοντας πανάξια νίκη με σκορ 1-0, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεοζίνιο και παρά το ότι χρειάστηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο σχεδόν σε όλο το β' ημίχρονο. Ήταν μια από τις καλύτερες εντός έδρας εμφανίσεις των Καλλονιατών, που λίγο καιρό αργότερα έφτασαν μέχρι τα play offs ανόδου.

4. Νίκη με εμφάνιση πρωταθλητή!

(25/2/2012)

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Αιολικός έφτασε στη νίκη απέναντι στον Ιωνικό με σκορ 2-0 στον "Ταρλά", κάνοντας το τρίποντο βαθμών να φαντάζει εξαιρετικά εύκολη υπόθεση, χάρη στη μεστή εμφάνισή του, απέναντι σε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που πρωταγωνίστησε μέχρι τέλους.

5. Όλες οι μεταγραφές στο "SL"

Anagennisi_Geras_Malakos_Moria1(28/8/2012)

Το "SL" παρακολούθησε από κοντά όλες τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Α' Κατηγορίας στο τοπικό πρωτάθλημα και οι φίλαθλοι "αγκάλιασαν" τη συγκεκριμένη ενότητα, θέλοντας να ενημερωθούν έγκαιρα για το "αλισβερίσι" ομάδων και ποδοσφαιριστών...

6. Πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα! [vid]

Keravnos_Alkiviadis_4-0_1sl(22/9/2012)

H πρεμιέρα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΛ επεφύλασσε πανδαισία γκολ για τους φιλάθλους, που βρέθηκαν στα γήπεδα της Λέσβου και παρακολούθησαν τους αγώνες, αφού σημειώθηκαν συνολικά 32 τέρματα, με τους αναγνώστες του "SL" να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο τοπικό πρωτάθλημα του νησιού.

7. Εργο-Τέλεια η Γέρα στο Λίντο! [pics & vid]

Ergotelis_Gera_4_delogkos(14/10/2012)

Η επιστροφή της Electronet Γέρας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, συνδυάστηκε με σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο "Λίντο" του Ηρακλείου, απέναντι στον Εργοτέλη με σκορ 53-68 και το "SL" είχε εξασφαλίσει οπτικοακουστικό υλικό από τη μεγάλη αυτή νίκη.

8. ΑΝΟΔΟΣ και για τον Όλυμπο Αγιάσου!

(25/7/2012)

Ήταν απίστευτο κι όμως ελληνικό! Τα μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα πήγαν... περίπατο στο ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και ο Όλυμπος Αγιάσου βρέθηκε από το... παράθυρο στη Δ' Εθνική! Όμως τελικά, δεν έμελλε να αγωνιστεί εκεί, αφού οι παράγοντές του έκριναν ασύμφορη τη συμμετοχή της ομάδας σε εθνική κατηγορία.

 9. Σέντρα... αστέρων στο Olympico! [vids]

(5/6/2012)

Το "2nd 6x6 SportLesvos.gr Tournament" είναι γεγονός και στο Γήπεδο του Olympico δίνεται τον Ιούνιο η εκκίνηση για ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι, που είχε την πιο απρόσμενη εξέλιξη, με τους "Fireballs" να κερδίζουν στον τελικό το μεγάλο φαβορί "Πίτα Μάκης", κατκτώντας τον τίτλο και τα... laptops ΗP Compaq προσφορά της Electronet!

10. Κρίμα ρε Παγγεραγωτικέ!

(19/5/2012)

H γυναικεία ομάδα του Παγγεραγωτικού έπαιξε τα... ρέστα της για την άνοδο στην Α2 κατηγορία, όμως η ήττα με 3-1 σετ στο τελευταίο του παιχνίδι των μπαράζ απέναντι στον οικοδεσπότη Νηρέα Καρδαμύλων, έβαλε τέλος στα όνειρα των πρωταθλητριών Λέσβου.

11. Επιτυχημένο το GP Show στην Αγιάσο! [pics]

Drift_Agiasos_2012_1sl(23/9/2012)

Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το GP Show, που διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Μυτιλήνης με τη Start Line Racing Club και την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, στο κατηφορικό "S" μετά τη διασταύρωση της Αγιάσου και το θέαμα ήταν μοναδικό...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey