Ε, όχι και "εμπαθείς"!

03/01/2013 - 19:17 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2013 - 19:51

SL_background_410x300Για την ουσία της όλης διένεξης αναφορικά με το συμβάν στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης την ώρα διεξαγωγής του αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ της ομάδας των Σωμάτων Ασφαλείας της Λέσβου και του Συλλόγου Παλαιμάχων της Λέσβου, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ κατηγορεί το Δήμο Λέσβου και μέσω της ανακοίνωσής του απευθύνεται στους αρμοδίους που αγνόησαν την προτροπή του να μην πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Για την ουσία της όλης διένεξης πάντα, το «SL» στο σχετικό ρεπορτάζ του, δε γράφει κάτι το διαφορετικό απ' όσα υποστηρίζει ο κ. Νίκος Μιχαλάκης, αφού είναι σαφές πως για την όλη προβληματική κατάσταση που διαμορφώνεται στα δημοτικά γήπεδα, ευθύνονται οι χειρισμοί της δημοτικής αρχής.

Αν υποθέσουμε τώρα πως οι «εμπαθείς» και «λίγοι» «διαχειριστές του τοπικού site», είμαστε εμείς οι ιθύνοντες του «SL» -δεδομένου πως δεν ανέδειξε κανένα άλλο Μέσο ενημέρωσης το εν λόγω θέμα- αντιπαρερχόμαστε το δεύτερο χαρακτηρισμό (σ.σ «λίγοι»), ο οποίος επαφίεται στην άποψη των χιλιάδων καθημερινών μας αναγνωστών. Να διευκρινίσουμε πάντως, ότι αυτό που αναφέρεται ως «εμπάθεια», για την κοινή γνώμη αποτελεί κριτική. Και σε κάθε περίπτωση, άλλο οι «εμπαθείς» κι άλλο οι μη αρεστοί λόγω της κριτικής που ασκούν.

Συμπληρωματικά, σε ότι αφορά τον χαρακτηρισμό μας ως «εμπαθείς», θα μπορούσαμε απλά να θυμίσουμε πως είναι πολύ πρόσφατη η τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ που χαρακτηρίζει αναίτια ως «καλικάντζαρους» τους δημοσιογράφους, επειδή... έκαναν ρεπορτάζ, αναζητώντας τον προπονητή που θα διαδεχόταν τον Τίμο Καβακά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αν πάμε λίγο πιο πίσω μάλιστα και στα ρεπορτάζ που ανακαλεί στη μνήμη του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, θα θυμηθούμε και τις πρωτοφανείς εξώδικες προσκλήσεις απαγόρευσης εισόδου στους δημοσιογράφους του «SL» στο Στάδιο Μυτιλήνης, αλλά και κάποιους άλλους δημόσιους χαρακτηρισμούς του ιδίου προς το πρόσωπό μας, όπως «ποντικοί της δημοσιογραφίας»...

Και από αυτή τη σύντομη αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν, αποδεικνύεται πιστεύουμε γλαφυρά ποιοι είναι εκείνοι που «βρίσκουν λόγο ύπαρξης στην ίντριγκα»…

Αγγίζοντας στη συνέχεια τον υπαινιγμό του Προέδρου της ΠΑΕ πως δεν... υπήρξε ανακοίνωση του Συλλόγου Παλαιμάχων Λέσβου, αφήνουμε για «τροφή προς σκέψη στο φίλαθλο λεσβιακό λαό» τη διάψευση του κ. Παναγιώτη Πιττού, σε ένα και μοναδικό Μέσο ενημέρωσης της Λέσβου, εκφράζοντας εκεί τις προσωπικές του απόψεις και όχι του συμβουλίου που εξέδωσε την ανακοίνωση. Αλλά για το συγκεκριμένο ζήτημα, νομίζουμε πως πρέπει να τοποθετηθεί επίσημα ο Σύλλογος Παλαιμάχων της Λέσβου, καθώς είναι ένα εσωτερικό τους θέμα, το οποίο δε θα μετατραπεί σε δικό μας πρόβλημα.

SL_background_410x300«Δεν πρόκειται, κύριοι, για αντίληψη περί ιδιοκτησίας, πρόκειται για κοινή αντίληψη περί δικαίου!», γράφει ο Πρόεδρος στον επίλογό του... Η κουβέντα όμως περί ηθικού και νόμιμου είναι ανεξάντλητη σε αυτή τη χώρα και συμπάσχουμε μαζί του!

ΥΣ1: Ουδέποτε το «SL» δεν απαξίωσε και εν προκειμένω δεν αμφισβήτησε τις πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού σκοπού του Προέδρου. Αντιθέτως, όλες αναδείχθηκαν και στον κ. Μιχαλάκη αποδόθηκαν τα εύσημα.

ΥΣ2: Αν και δεν είναι απόλυτα κατανοητή η διατύπωση της ανακοίνωσης, θεωρούμε πως είναι ξεκάθαρο σε επίπεδο Μέσων ενημέρωσης στη Λέσβο, το ποιοι «τρέφονται από τα αποφάγια της Καλλονής» και ποιοι όχι! Εμείς ευχαριστούμε, αλλά δε θα πάρουμε...

SportLesvos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey