Με τη "ΡΕΒΑΝΣ, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, ο Αγωνιστικός Οδηγός 2013-14

25/11/2013 - 11:34 Τελευταία τροποποίηση στις 25/11/2013 - 12:26

Odigos_13-14_coverΌπως κάθε χρόνο, ο "Αγωνιστικός Οδηγός" με όλα τα προγράμματα της σεζόν 2013-14 κυκλοφορεί σε έντυπη μορφή από το SportLesvos.gr, προσφορά στους φιλάθλους του νησιού μας.

Φέτος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να διανέμουμε το συγκεκριμένο έντυπο μέσω της αθλητικής εφημερίδας "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ", εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για όλους όσοι την προμηθευτούν από τα περίπτερα και τα κέντρα Τύπου της Λέσβου. Από το πρωί, οι συνεργάτες μας σε κάθε γωνιά του νησιού έχουν τους "Αγωνιστικούς Οδηγούς 2013-14" στα χέρια τους και ήδη οι πρώτες εντυπώσεις από τους πιστούς αναγνώστες μας είναι άκρως ικανοποιητικές.

Σε περίπτωση, που για κάποιο λόγο το έντυπο δεν έρθει στην κατοχή σας, μη διστάσετε να το ζητήσετε από το σημείο διανομής. Για εκείνες τις περιοχές του νησιού, που όπως μας ενημερώσατε, λίγο πριν, τόσο η εφημερίδα όσο και οι αγωνιστικοί οδηγοί εξαντλήθηκαν, θα φροντίσουμε να επαναπρομηθεύσουμε τους συνεργάτες μας στη διάρκεια αυτής και της επόμενης  εβδομάδας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή σας σε ακόμα μία μοναδική προσφορά του "SL" και της "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ", για όλους τους φίλους του αθλητισμού στο νησί μας. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey