Σ.Μπέκας:«Ήμουν παρορμητικός στη συνέντευξη τύπου το περασμένο καλοκαίρι» (audio)

28/03/2024 - 10:29 Τελευταία τροποποίηση στις 28/03/2024 - 13:03

Ο πρώην παράγοντας της ΠΑΕ Αιολικός Στέλιος Μπέκας που είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις με τις δηλώσεις του το καλοκαίρι στη συνέντευξη τύπου που έδωσε, μίλησε την Τρίτη 26 Μαρτίου στην εκπομπή «Μπάλα στον Αέρα» στο ρ/σ στο Νησί 99 fm.

Ο κ. Μπέκας αρχικά για την αλλαγή έδρας του Αιολικού είπε ότι πρόκειται για μια στενάχωρη εξέλιξη και ότι είναι κάθετα αντίθετος με αυτή την απόφαση. Ο Αιολικός ταυτίζεται με τη Λέσβο και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Δυστυχώς όπως αναφέρει, η ομάδα θα δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια των play outs στο γήπεδο της Αριδαίας κεκλεισμένων των θυρών, καθώς δεν μπορεί να πάρει αδειοδότηση το γήπεδο. Ακόμη, ανέφερε ότι υπήρξαν συζητήσεις καθ'ολη τη διάρκεια της χρονιάς για αλλαγή έδρας κυρίως για το γεγονός ότι κάθε ταξίδι στη Λέσβο είναι πολυδάπανο, ωστόσο είχαν γίνει και κινήσεις από την πλευρά του και με κάποιους συνεργάτες με σκοπό να μένει η ομάδα περισσότερες ημέρες στο νησί. Σε κάθε περίπτωση αυτοί που την «πλήρωσαν» είναι οι φίλαθλοι που αγαπούν πραγματικά τον Αιολικό και είναι κάθε Κυριακή στο γήπεδο και όχι οι «θιασώτες» του πληκτρολογίου.

Επίσης, ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας, γιατί όπως τόνισε ήταν παρορμητικός στη συνέντευξη τύπου και ότι έπρεπε να μετρήσει καλύτερα αυτό που προσπάθησαν να κάνουν στο τέλος του καλοκαιριού. Θα ήταν υπέρβαση να μπούμε στην τετράδα προσθέτει, γιατί άργησαν κάποιες διαδικασίες, υπήρχε ενθουσιασμός μέχρι και τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου γιατί είχαμε ένα από τα καλύτερα ροστερ της κατηγορίας. Κι γι' αυτό είπα τότε ξανά ότι πιστεύω στην τετράδα, καθώς απείχαμε τρεις βαθμούς από την πεντάδα. Το Ιανουάριο συμπληρώνει, έφυγαν κάποιοι αξιόλογοι παίκτες και δεν αντικαταστάθηκαν όπως θα έπρεπε και σίγουρα θλίβομαι και στεναχωριέμαι γιατί είναι ένα κομμάτι μου η Μυτιλήνη. Επιπλέον είπε ότι δεν  υπήρξε κοινή συνιστώσα μεταξύ παραγόντων, τεχνικού επιτελείου και επενδυτή και γι' αυτό τον λόγο υπήρξαν αποχωρήσεις. 

Ο κ. Μπέκας σημείωσε ότι δεν είναι απαγορευτικό το όνειρο της παραμονής για τον Αιολικό και ειδικά τώρα με τον νέο προπονητή, αρκεί να υπάρχει ομοψυχία. Κλείνοντας με αφορμή την κλήση του κ. Χριστοδουλόπουλου από την ΕΕΑ μετά τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια, ανέφερε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να κληθεί καθότι δεν ανήκει πια στο Διοικητικό συμβούλιο. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey