«Απόλυτα επιτυχημένη χρονιά για τον ΠΑΣ Λέσβου» (video)

30/03/2024 - 09:19 Τελευταία τροποποίηση στις 30/03/2024 - 09:37

Ο γενικός αρχηγός της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας «ΠΑΣ Λέσβου» Σταμάτης Καλαϊτζίδης και ο προπονητής Βασίλης Νησιώτης μίλησαν την Πέμπτη 28 Μαρτίου στην εκπομπή «Μπάλα στον Αέρα», στο «Ν» 99 fm, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου για πρώτη φορά στη Β Εθνική.

Ο κ. Καλαϊτζίδης ανέφερε αρχικά ότι βάσει του προγραμματισμού που είχε γίνει κ από την προηγούμενη χρονιά, η ομάδα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της φέτος και είναι όλοι απόλυτα ικανοποιημένοι γι'αυτό. Στο ξεκίνημα του συλλόγου σημείωσε παρακάτω ήταν πιο δύσκολες οι συνθήκες, όμως τα δύο τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ Λέσβου έχει εξελιχθεί αρκετά και έχει γίνει μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Τη φετινή σεζόν έγιναν επιπλέον ηχηρές μεταγραφές που ενίσχυσαν σημαντικά το ροστερ και ήταν ιδιαίτερη τιμή για το σωματείο  που είχε στο δυναμικό του υψηλού επιπέδου αθλήτριες.

Για τη δημιουργία του ομίλου Βορείου Αιγαίου είπε, ότι ο ΠΑΣ Λέσβου συμφώνησε να αγωνιστεί σε αυτόν, επειδή τα έξοδα είναι σίγουρα λιγότερα, ωστόσο αγωνιστικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα να τοποθετηθεί και σε όμιλο με Αθηναϊκές ομάδες.

Στη συνέχεια ο προπονητής Βασίλης Νησιώτης τόνισε ότι η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα και οι αριθμοί. Όλες οι αθλήτριες φέτος, οι πιο έμπειρες αλλά και οι πιο νεαρές έκαναν τη διαφορά, με αποτέλεσμα να έρθει η άνοδος πιο νωρίς. Για τις ομάδες του ομίλου πρόσθεσε ότι υπάρχει ταλέντο και μελλοντικά θα είναι ακόμη καλύτερες. Ακόμη ανέφερε ότι το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο για άνδρες και γυναίκες ενώ ο κ. Καλαϊτζίδης επεσήμανε ότι τα νεαρά να έχουν περισσότερο πείσμα και παλεύουν περισσότερο να πετύχουν τον στόχο που έχουν θέσει.

Σχετικά με την επόμενη ημέρα, ο γενικός αρχηγός σημείωσε ότι έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά και τη Β Εθνική, όμως ακόμη βρίσκεται σε αρχικό στάδιο. Το επόμενο διάστημα ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, ενώ στα πλάνα βρίσκεται και η δημιουργία ακαδημίας. Το δυσκολότερο σκέλος βέβαια είναι το οικονομικό, κάτι που συζητήθηκε και στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην Ένωση ποδοσφαίρου γυναικών.

Κλείνοντας ο Βασίλης Νησιώτης μίλησε και για τον Αιολικό όπου έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια, υπογραμμίζοντας ότι η αλλαγή έδρας είναι μια αρνητική εξέλιξη που ενόχλησε όλη τη Λέσβο, όμως υπάρχουν ευθύνες εν μέρει και για τους ντόπιους από τη στιγμή που μετά την άνοδο της ομάδας δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey