Τοποθέτηση Ανεμώτιας για την υποτιμητική αναφορά της Θ7

09/12/2014 - 17:53 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 21:02


"Με έκπληξη διαπιστώσαμε, ότι στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΕ Καλλονής και του συδνέσμου Θύρα 7 Μυτιλήνης, εξαιτίας του τρόπου διάθεσης από την πρώτη των εισιτηρίων της αναμέτρησης Καλλονή - Ολυμπιακός, έγινε αναφορά από τους φίλους του Ολυμπιακού στην ομάδα μας, σε παράδειγμα που χρησιμοποίησαν προκειμένου να περιγράψουν με υποτιμητική διάθεση διαδικασίες, που κατ' αυτούς είναι ερασιτεχνικές και περασμένων εποχών.

Μία αναφορά στην ομάδα μας με σαφώς υποτιμητική διάθεση είναι άδικη για τους αθλητές της, το τεχνικό τιμ και τα μέλη της διοίκησης. Σίγουρα ο Ατρόμητος είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο, αλλά η προσπάθεια που καταβάλλεται από τους ανθρώπους που τον αποτελούν είναι επαγγελματική. Διαθέτουν χρόνο, χρήμα, κόπο και ιδρώτα, απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο που έχουν θέσει.

Περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν, άλλωστε εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, ώστε να φτάσουμε σε τέτοια επίπεδα επαγγελματισμού, που οι δικαστικές και διωκτικές αρχές της χώρας θα ασχολούνται μαζί μας.

Επειδή είμαστε καλοπροαίρετοι, θεωρούμε πως η πρόταση που αναφέρεται στην ομάδα μας είναι απλώς περίπτωση... "αστοχίας υλικού". Να ευχηθούμε σε Καλλονή και Ολυμπιακό καλή επιτυχία στις προσεχείς τους υποχρεώσεις.

Το ΔΣ του Ατρομήτου Ανεμώτιας"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey