Σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών

29/08/2018 - 12:34

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Λέσβου

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ / Τμήμα Λειτουργίας Σχολών Προπονητών Ποδοσφαίρου, θα λειτουργήσει Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων UEFA A και UEFA B στην ΕΠΣ Λέσβου στις 12-13/9/2018.

Επίσης καθορίζονται οι προϋποθέσεις και η διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής όπως παρακάτω:

α. Καθορίζονται -εκ της ΕΠΟ- τα παράβολα συμμετοχής και η διαδικασία που οφείλουν να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι προπονητές ως εξής:

Α. Προπονητές που ολοκλήρωσαν τη φοίτησή τους στις Σχολές μέχρι 31/12/2016

- €80 για τους προπονητές UEFA B' (€60 υπέρ Ένωσης και €20 υπέρ Συνδέσμου προπονητών)

- €120 για τους προπονητές UEFA A' (€90 υπέρ Ένωσης και €30 υπέρ Συνδέσμου προπονητών) 

Β. Προπονητές που ολοκλήρωσαν τη φοίτηση τους 1/1/2017-31/12/2017

- €30 για τους προπονητές UEFA B' (€20 υπέρ Ένωσης και €10 υπέρ Συνδέσμου προπονητών)

- €40 για τους προπονητές UEFA A' (€30 υπέρ Ένωσης και €10 υπέρ Συνδέσμου προπονητών)

β. Οι προπονητές, αφού πρώτα καταβάλουν τα παράβολα που αναλογούν στον Σύνδεσμο Προπονητών στον οποίο ανήκουν, οφείλουν στη συνέχεια με το αποδεικτικό είσπραξης εκ του Συνδέσμου, την αίτηση συμμετοχής και αντίγραφο του διπλώματος Α ή Β ή του πιστοποιητικού παρακολούθησης Σχολής Α ή Β, να καταθέσουν όλα τα ανωτέρω στην ΕΠΣΛ που διοργανώνει τη Σχολή.

Ο Σύνδεσμος οφείλει να καταθέσει υπέρ της Ένωσης που διοργανώνει τη Σχολή, τα χρηματικά ποσά που αναλογούν σε αυτή κατ’ αντιστοιχία των συμμετεχόντων προπονητών και των προκαθορισμένων ποσών ανά κατηγορία εκ της ΕΠΟ.

Οι ΕΠΣ αναλαμβάνουν την υποχρέωση να καλύπτουν το σύνολο των εξόδων των εν λόγω σχολών. Η έκδοση των πιστοποιητικών παρακολούθησης Σχολών ανανέωσης ταυτοτήτων από την αρμόδια Διεύθυνση της Ε.Π.Ο. θα είναι δωρεάν. Υπενθυμίζεται σε όλους τους συναδέλφους προπονητές ότι η συμμετοχή σε αυτές είναι απαραίτητη για την έκδοση ταυτότητας τριετίας 2019 - 2021. Το αναλυτικό πρόγραμμα της διήμερης Σχολής Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών Ποδοσφαίρου (χώρος τέλεσης – ωράριο – πρόγραμμα κλπ) θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ήμερων εκ της ΕΠΣΛ.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις ή πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον πρόεδρο του Συνδέσμου μας, Γιάννη Βόικο, (τηλέφωνο επικοινωνίας 6932848335).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey