Ανακοίνωση Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Λέσβου

12/02/2015 - 15:02 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2015 - 15:12

ΘΕΜΑ: ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

"Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Λέσβου ανακοινώνει στα μέλη του καθώς και σε όσους συναδέλφους προπονητές έχουν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις της ιδιότητας προπονητή και επιθυμούν να γίνουν μέλη αυτού, ότι επιβάλλεται πλέον η άμεση προσκόμιση του τίτλου προπονητικής ποδοσφαίρου (Δίπλωμα-Πτυχίο-Πιστοποίηση) καθώς και φωτοαντίγραφο της ταυτότητας κάθε προπονητή, συνοδευόμενα από την αντίστοιχη αίτηση έγγραφης Μέλους, για την κατοχύρωση αυτού ως μέλος του Συνδέσμου μας, αλλά και ως απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής του στο Μητρώο της Ο.Π.Π.Ε (Ομοσπονδία Προπονητών Ποδόσφαιρου Ελλάδος).

Τονίζεται ιδιαίτερα ως καταληκτική ημερομηνία προσκόμισης των ανωτέρω δικαιολογητικών η 28η Φεβρουαρίου 2015.

Με την πάροδο της προαναφερόμενης ημερομηνίας γίνεται σαφές προς κάθε μέλος που δεν θα  έχει μεριμνήσει για την ολοκλήρωση της εγγραφής του στον Σύνδεσμο μας  ότι στο εξής δεν θα του χορηγείται εκ μέρους του Συνδέσμου μας η σχετική βεβαίωση εγγραφής Μέλους στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδόσφαιρου Λέσβου από την οποία προκύπτει και η ιδιότητα προπονητή ενώ επιπλέον η ανωτέρω βεβαίωση χρήζει ως απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση κάρτας Προπονητή κάθε ποδοσφαιρική περίοδο από την Ε.Π.Σ. Λέσβου και δη για την επερχόμενη 2015-2016.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, επικοινωνήστε με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Βόικο Ιωάννη (τηλ: 6932848335).

............Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ................................................... Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΟΥΝΤΑΝΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ............................................. ΒΟΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ          

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey