Έκδοση ταυτότητας προπονητή

22/09/2015 - 14:40

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Λέσβου ενημερώνει τα μέλη του για την άμεση προσκόμιση των κάτωθι δικαιολογητικών προς την Ε.Π.Σ. Λέσβου , για την έκδοση ταυτότητας προπονητή ποδοσφαίρου UEFA εκ της Ε.Π.Ο. (έτους 2015) ως απαραίτητη προϋπόθεση κατοχύρωσης της ιδιότητας Προπονητή , αλλά και ως βασική προϋπόθεση έκδοσης Δελτίου πιστοποίησης Προπονητή από την Ε.Π.Σ.Λ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016 αλλά και για την συμμέτοχη κάθε μέλους μας στην επικείμενη αναθεωρητική Σχολή Διπλωματούχων Προπονητών (3ετίας) που θα διεξαχθεί στο νησί μας έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Έκδοση ταυτότητας προπονητή UEFA


Προϋποθέσεις έκδοσης ταυτότητας UEFA

Προϋποθέσεις έκδοσης της Ταυτότητας προπονητή για τους κατέχοντες διπλώματα προπονητών ποδοσφαίρου της UEFA ή εξομοιωμένων με αυτά.

1) Αίτηση του ενδιαφερομένου προς την Ε.Π.Ο. / Ε.Π.Σ.Λ (* βλέπε υπόδειγμα)
2) Δύο έγχρωμες φωτογραφίες                 
3) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
4) Το πρωτότυπο δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου ή αντίγραφο αυτού επικυρωμένο
5) Βεβαίωση μέλους στο σύνδεσμο προπονητών Λέσβου
6) Καταβολή παραβόλου έκδοσης κάρτας προπονητή 60 ευρώ στην Ε.Π.Σ.Λ. (Τράπεζα Πειραιώς 5709-027361-509 )

Έκδοση ταυτότητας προπονητή ΕΠΟ

Προϋποθέσεις έκδοσης ταυτότητας ΕΠΟ

Προϋποθέσεις έκδοσης της Ταυτότητας προπονητή για τους κατέχοντες διπλώματα προπονητών ποδοσφαίρου UEFA-C ή προπονητές με πιστοποιητικό παρακολούθησης UEFA-B ή προπονητές με πιστ/κό παρακολούθησης UEFA-C

1) Αίτηση του ενδιαφερομένου προς την Ε.Π.Ο./ Ε.Π.Σ.Λ. (* βλέπε υπόδειγμα)
2) Δύο έγχρωμες φωτογραφίες
3) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
4) Το πρωτότυπο δίπλωμα προπονητή ή το πιστοποιητικό  παρακολούθησης ποδοσφαίρου ή αντίγραφο αυτού επικυρωμένο.
5) Βεβαίωση μέλους στο σύνδεσμο προπονητών Λέσβου
6) Καταβολή παραβόλου 60 ευρώ σε λογ/σμο της Ε.Π.Σ.Λ.

Πιστοποιητικά παρακολούθησης

Προϋποθέσεις έκδοσης των πιστοποιητικών παρακολούθησης
α) Πιστοποιητικό παρακολούθησης Σχολής προπονητών UEFA-Β΄ 

Αφορά όσους έχουν συμμετάσχει στα μαθήματα της Σχολής και έχουν κριθεί επανεξεταστέοι σε ένα από τα τρία μαθήματα της σχολής.
1. Αίτησή τους στην αρμόδια Υπηρεσία Μητρώου προπονητών.
2. Καταβολή παραβόλου 100 Ευρώ  στο ταμείο της Ε.Π.Ο.
Σημείωση: Ο ενδιαφερόμενος προσκομίζοντας αυτό το πιστοποιητικό και τα άλλα (πλην ταυτότητας) δικαιολογητικά, όπως στις προϋποθέσεις έκδοσης Δελτίου πιστοποίησης περιγράφονται, στην οικεία Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, μπορεί να εκδώσει στο όνομα του σωματείου με το οποίο έχει συμφωνήσει να συνεργαστεί (σύμφωνα με τον εγκεκριμένο κανονισμό προπονητών άρθρο 6), Δελτίο πιστοποίησης.

β) Πιστοποιητικό παρακολούθησης Σχολής προπονητών UEFA-Α΄

Αφορά όσους έχουν συμμετάσχει και στις δύο φάσεις των Σχολών και έχουν κριθεί επανεξεταστέοι σε ένα από τα τρία μαθήματα της σχολής.
1. Αίτησή τους στην αρμόδια Υπηρεσία Μητρώου προπονητών.
2. Καταβολή παραβόλου 100 Ευρώ στο ταμείο της Ε.Π.Ο.

Σημείωση: Ο ενδιαφερόμενος προσκομίζοντας αυτό το πιστοποιητικό και τα άλλα δικαιολογητικά, όπως στις προϋποθέσεις έκδοσης Δελτίου πιστοποίησης περιγράφονται, στην οικεία Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων η στην Ε.Π.Ο. (ανάλογα με την διοργάνωση), μπορεί να εκδώσει  στο όνομα του σωματείου με το οποίο έχει συμφωνήσει να συνεργαστεί (σύμφωνα με τον εγκεκριμένο κανονισμό προπονητών άρθρο 6), δελτίο πιστοποίησης.

γ) Πιστοποιητικό παρακολούθησης Σχόλης προπονητών UEFA-C

Αφορά όσους έχουν συμμετάσχει στα μαθήματα της σχολής  
1. Αίτηση στο τμήμα μητρώου προπονητών 
2. Καταβολή παραβόλου 50 Ευρώ 
Μόνο το τμήμα ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ της Ε.Π.Ο. θα εκδίδει τα πιστοποιητικά παρακολούθησης των Σχολών UEFA-Β΄ και UEFA-Α΄ και UEFA-C

Όσοι προπονητές είναι στο στάδιο της αξιολόγησής τους (μέσα στο διάστημα της τετραετίας μετά την αποφοίτηση της Σχολής και δεν έχουν πετύχει την λήψη του διπλώματος ), έχουν το δικαίωμα με αίτημα τους στην οικεία Ε.Π.Σ., η οποία το διαβιβάζει στο αρμόδιο τμήμα της διοίκησης της σχολής, να παραλάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης της Σχολής εφόσον καταθέσουν το παράβολο αξίας 50€ (25€ υπέρ Ε.Π.Ο. και 25€ υπέρ Ένωσης). Το δικαίωμα αυτό εξαντλείται μετά την λήξη της τετραετίας από  την λήξη της Σχολής.

Απαραίτητη και αυτονόητη προϋπόθεση για την έκδοση βεβαίωσης ιδιότητας μέλους για κάθε αιτούντα προπονητή εκ του Συνδέσμου μας , είναι η τακτοποίηση κάθε οικονομικής συνδρομής προς τον Σύνδεσμο μας και η πλήρης προσκόμιση των απαιτούμενων εγγράφων (δίπλωμα προπονητικής - αστυνομική ταυτότητα-πιστοποίηση κλπ ) για την εγγραφή και κατοχύρωση κάθε μέλους –προπονητή.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Λέσβου κ. Βόικο Ιωάννη (τηλ. 6932848335).  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΟΥΝΤΑΝΑΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ                                  ΒΟΙΚΟΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey