Ευχαριστήριο Αθλοκίνησης Μυτιλήνης

19/10/2015 - 10:30 Τελευταία τροποποίηση στις 19/10/2015 - 10:46

"Η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την επιχείρηση ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, που στέκεται αρωγός των προσπαθειών του συλλόγου μας στο κλασικό αθλητισμό.

Η επιχείρηση της Δέσποινας και του Παναγιώτη Σκοπελίτη φρόντισαν με μια σημαντική τους χορηγία, σε εποχές δύσκολες όχι μόνο για τον αθλητισμό, αλλά συνολικά για την κοινωνία μας, να ντύσουν τα παιδιά των Ακαδημιών μας, προσφέροντας 160 αθλητικά μπλουζάκια για τις ανάγκες της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης.

Θεωρούμε πως τέτοιες πράξεις, σε μια εποχή που η οικονομική συγκυρία δεν είναι ευνοϊκή, αξίζουν ξεχωριστής προβολής και αναγνώρισης, ώστε να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για το καλό του αθλητισμού και της νεολαίας μας. Το γεγονός πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειες μας, δίνει δύναμη σε όλους μας, αθλητές, προπονητές, γονείς, να συνεχίσουμε εξίσου δυναμικά για ακόμα περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις. Ένα "ευχαριστώ" είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για την ευγενική αυτή χορηγία.

Με εκτίμηση,

Αθλοκίνηση Μυτιλήνης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey