Φθορές στο Κλειστό της Νεάπολης!

24/02/2011 - 12:47 Τελευταία τροποποίηση στις 24/02/2011 - 13:17

Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στις ομάδες που χρησιμοποιούν το Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους, το γεγονός πως παρατηρήθηκαν, τις τελευταίες ημέρες, φθορές εντός των αποδυτηρίων, που είχαν μάλιστα και ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αθλητή.

Στα αποδυτήρια, το θέαμα μιας σπασμένης ντουζιέρας είναι εκείνο που τραβά το βλέμμα όλων όσοι μπαίνουν εκεί για να χρησιμοποιούσαν έναν εκ των βασικών χώρων του Κλειστού. Οι φωτογραφίες του sportlesvos.gr σοκάρουν και είναι απορίας άξιο, το πώς προκλήθηκε η εν λόγω φθορά.

Παράλληλα, όπως καταγγέλουν στην ιστοσελίδα μας αθλητές που προπονούνται εκεί περισσότερες από τρεις φορές τη βδομάδα, έχουν πάψει πλέον να χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια, που είναι συχνά γεμάτα νερά και σκουπίδια.

Ο Δήμος Λέσβου έχει τοποθετήσει δύο υπαλλήλους του Αθλητικού Οργανισμού και των Χώρων Άθλησης στη φύλαξη του Κλειστού Γυμναστηρίου, όμως σύμφωνα με τις μαρτυρίες ανθρώπων που επισκέπτονται το γήπεδο για προπονήσεις ή αγώνες, μόνο ο ένας εκ των δύο είναι τυπικός στα καθήκοντά του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τις ημέρες που είναι σε υπηρεσία ο άλλος υπάλληλος (τα στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση της ιστοσελίδας μας), παίκτες και προπονητές να... βλασφημούν την τύχη τους, αφού το παρκέ είναι πάντοτε ασκούπιστο και εγκυμονούν κίνδυνοι τραυματισμού.

Οι ομάδες βράζουν κυριολεκτικά από οργή, αφού το Γήπεδο της Νεάπολης είναι το μοναδικό Κλειστό Γυμναστήριο του νησιού, όμως παρ' όλα αυτά δεν προσφέρονται ούτε τα βασικά στις ομάδες που το χρησιμοποιούν για προπόνηση, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, μερικά σημεία του -όπως πίσω από τα ταμπλό στις μπασκέτες- έχουν να καθαριστούν για αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να έχουν πιάσει... αράχνες!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey