«Μας εμπαίζει ο Παναγιώτης Πιττός»

16/12/2022 - 10:53 Τελευταία τροποποίηση στις 16/12/2022 - 11:57

Αγανακτισμένος με τον ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού και δη με τον πρόεδρο Παναγιώτη Πιττό, δηλώνει ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Παπάδου Στρατής Καμάτσος σε επικοινωνία του με το «SL», αναφορικά με την συντήρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του χωριού και την διαχείριση του.

Ψεύτικες υποσχέσεις για την συντήρηση του Δημοτικού γηπέδου του Παπάδου που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα έχει λάβει όπως ο δηλώνει ο κ. Καμάτσος από τον Παναγιώτη Πιττό, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όπως υπογραμμίζει, είναι η παραχώρηση του γηπέδου για προπονήσεις σε ομάδα από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου.

Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο ο πρόεδρος της κοινότητας Στρατής Καμάτσος μαζί με εκπροσώπους των ομάδων της Αναγέννησης Γέρας και ακαδημιών από την περιοχή της Γέρας, είχαν συνάντηση στο χώρο του γηπέδου απαριθμώντας στον πρόεδρο του ΝΠΔΔ τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το γήπεδο. Ειδικότερα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την επισκευή των αποδυτηρίων και της αποχέτευσης, την παροχή νερού και την τοποθέτηση ηλιακού για ζεστό νερό, την διόρθωση της περίφραξης κα των πάγκων, την αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων και το πιο σημαντικό την συντήρηση του χλοοτάπητα με καουτσούκ.

Παρά τις διαβεβαιώσεις για την επίλυση των προβλημάτων από τον κ. Πιττό, μέχρι τώρα το μόνο που έγινε κατόπιν διαμαρτυριών στον Δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη, ήταν η σύνδεση της γραμμής για την παροχή νερού, ενώ έχει πέσει και ελάχιστη ποσότητα καουτσούκ και όχι η απαραίτητη για την συντήρηση του αγωνιστικού  χώρου, αναφέροντας μάλιστα ο Παναγιώτης Πιττός ότι το ΝΠΔΔ δεν έχει χρήματα για περαιτέρω εργασίες.

Όπως τονίζει ο κ. Καμάτσος δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον για όσα είχε υποσχεθεί ο κ. Πιττός, όμως αυτό το οποίο θεωρεί απαράδεκτο και τον ανάγκασε να προβεί στην καταγγελία, είναι η παραχώρηση του γηπέδου για προπονήσεις σε ομάδα της Β κατηγορίας από την άλλη άκρη του νησιού, η οποία έχει έδρα σε χωριό του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Ακολούθως, σημειώνει ότι γήπεδο Παπάδου δεν είναι λειτουργικό και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να φιλοξενήσει ούτε τις ομάδες της περιοχής, πόσο μάλλον να κάνουν προπόνηση περισσότερες ομάδες, τονίζοντας ότι γίνεται αποδέκτης έντονων παραπόνων από τους κατοίκους της περιοχής.

Από τη στιγμή που υπάρχει εμπαιγμός συνεχίζει από τους υπεύθυνους και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ, σήμερα το απόγευμα (σ.σ Παρασκευή 16/12) θα κλειδώσω το γήπεδο και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μπει ξανά μέσα. Κλείνοντας, ο κ. Καμάτσος λέει, «ως πρόεδρος του χωριού έχω να δώσω λόγο σε πολλούς. Έγινε η τοποθέτηση της κερκίδας όμως το γήπεδο χρειάζεται πολλές ακόμα εργασίες. Τώρα δεν γίνεται να μπαίνουν μέσα τόσες πολλές ομάδες γιατί επιβαρύνεται περισσότερο. Ας γίνει πρώτα η συντήρηση και μετά ας έρθουν όσες ομάδες θέλουν. Μέχρι τότε όμως το γήπεδο θα παραμείνει κλειδωμένο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey