“Ανάπηρο” πρωτάθλημα στη Β' Εθνική!

25/10/2011 - 03:25 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2011 - 08:05

Από αυτήν την Κυριακή (30/10) ξεκινά, σύμφωνα με απόφαση της Ένωσης Β΄και Γ' Εθνικής το πρωτάθλημα της Football League, με πέντε αγώνες αντί για εννιά.

Παρά το γεγονός ότι δικαστικές υποθέσεις συνεχίζουν να εκκρεμούν, η Ένωση της Β΄και Γ' Εθνικής αποφάσισε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League κανονικά από την προσεχή Κυριακή (30/10).

Επειδή, ωστόσο, τα πράγματα σε σχέση με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν δεν έχουν ξεκαθαρίσει, δεν θα γίνουν τα παιχνίδια της Λάρισας και των Σερρών, που έχουν καταθέσει έφεση για την απόφαση της Σούπερ Λίγκας να μην τις συμπεριλάβει στις 16 ομάδες του συνεταιρισμού, αλλά και του Αγροτικού Αστέρα ο οποίος σε πρώτο βαθμό έχει τιμωρηθεί με υποβιβασμό και αναμένεται η απόφαση της εφέσεων.

Το ίδιο ισχύει για Εθνικό Αστέρα, Πιερικό και Επανωμή που είναι σε πρώτο βαθμό και δεν παίζουν οι Φωκικός και Επανωμή που δεν έχουν μετατραπεί από ΤΑΠ σε ΠΑΕ.

Συνεπώς για την πρώτη αγωνιστική δεν γίνονται τα ματς Πιερικός-ομάδα Β, ομάδα Α-Ψαχνά, Αγροτικός-Επανωμή και Εθν. Αστέρας-Φωκικός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey