Έξτρα προβλήματα ο Πανθρακικός

31/10/2011 - 13:26 Τελευταία τροποποίηση στις 31/10/2011 - 13:44

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν στον Πανθρακικό ενόψει του σημερινού αγώνα (19:00) με αντίπαλο την ΑΕΛΚ.

Ο τεχνικός της ομάδας της Θράκης Σάββας Παντελίδης προπόνησε την Κυριακή τους ποδοσφαιριστές τους την αντίστοιχη ώρα διεξαγωγής του αγώνα, διαπιστώνοντας ωστόσο ότι θα πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του. Κι αυτό, γιατί οι Κουτσόπουλος, Ουέλινγκτον δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής, μαζί με τον τραυματία Μπαλού.

Η αποστολή του Πανθρακικού απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές έχει ως εξής: Σικαλιάς, Ταίρης, Στάθης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Βαγγελόπουλος, Χρήστου, Λιαπάκης, Μουνάφο, Μοσχάκης, Μίνγκας, Μπαικαρά, Γωνιάδης, Πόνσε, Σουλτανίδης, Σίμωσης και Κοντογουλίδης.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Κομοτηνής ευελπιστούν πάντως, ότι παρά τα προβλήματα θα πάρουν δύναμη από τον κόσμο τους, που αναμένεται να γεμίσει τις κερκίδες. Οι "πράσινοι" έχουν ενισχυθεί αρκετά και στοχεύουν στην επιστροφή τους στα σαλόνια της Super League.

Οι «πράσινοι» της Θράκης είναι αδιαμφισβήτητα το φαβορί για την σημερινή (31/10-19:00) αναμέτρηση στο γήπεδο της Κομοτηνής, καθώς με τις μεταγραφές που πραγματοποίησαν το καλοκαίρι, το επίπεδο στην ομάδα έχει ανεβεί αισθητά από την περσινή χρονιά, κάτι που έχει φανεί στα φιλικά.

Αναμφισβήτητα, πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛΚ, ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος (Φωτό), ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Πανθρακικό και θα βρυεθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

(Πηγή: ΟnSports)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey