Νίκησαν Πλατανιάς, Πιερικός, Διαγόρας

06/11/2011 - 18:22 Τελευταία τροποποίηση στις 06/11/2011 - 18:45

Βύζας Μεγάρων - Πιερικός 1-2

Η εμπειρία είναι αυτή που μετρά στα παιχνίδια της Football League και αυτή ήταν που έκρινε τον αγώνα της Κυριακής (06/11) ανάμεσα στον Βύζαντα Μεγάρων και τον Πιερικό. Οι Μεγαρείς παρουσία 1.000 και πλέον φιλάθλων τους ήθελαν να γιορτάσουν την επιστροφή τους στη Β’ Εθνική έπειτα από 28 χρόνια, όμως η εμπειρία της ομάδας της Κατερίνης τους χάλασε τα σχέδια.

Οι Κατερινιώτες προηγήθηκαν στο 29’. Ο Πέντα έκανε τη μακρινή μπαλιά στον Κουτσοσπύρο και ο έμπειρος φορ με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο 44’ ήρθε το 2-0. Αυτή τη φορά ο Μπλαζέφσκι έκανε το γέμισμα και ο Κουτσοσπύρος με κεφαλιά χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι, διορθώνοντας την πολύ κακή αμυντική λειτουργία και με πρωταγωνιστή τον Ουατάρα βρέθηκαν αρκετές φορές μπροστά στον πολύ καλό γκολκίπερ, Συμεωνίδη. Τελικά, το 1-2 ήρθε στο 66. Ο Σανόκο έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μπέριος άλλαξε πορεία στη μπάλα και ο Σκαφτούρος την έσπρωξε στα δίχτυα. Η πίεση αυξήθηκε, αλλά η αποβολή του Μπέριου στο 81’ ήταν καθοριστική και ο Πιερικός μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Σημειώνεται ότι στις 4 αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε επίπεδο Α’ Εθνικής, ο Βύζας Μεγάρων μετρούσε ισάριθμες νίκες…

Ο διαιτητής Γκράνας (Ξάνθης) έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μωυσίδη, Σανόκο, Γκούμα, Χτιστοφιλέα, Κουτσοσπύρο, Πέτρου, Γκουγκουλιά, Τόσκα. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 81’ ο αμυντικός του Βύζαντα Μεγάρων, Μπέριος.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Ηλίας Φυντάνης): Κοτταράς (46’ Μιχελής), Αρκουμάνης (52’ Σκαφτούρος), Πλάτανος, Μπέριος, Χριστοφιλέας, Γκούμας, Μωυσίδης, Σανόκο, Στρατάκης, Λίτσης, Ουαταρά

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιζόγλου, Δήμου, Πέτρου (79’ Τόσκας), Κοντεών, Ιντζόγλου, Πέντα (89’ Κωνσταντινίδης), Μλαζένσκι, Κουτσοσπύρος, Θάνος (67’ Γκουγκουλιάς).

Διαγόρας - Θρασύβουλος 1-0

Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Διαγόρας, αφού κατάφερε να υποτάξει τον Θρασύβουλο, με σκορ 1-0.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, χωρίς πολλές φάσεις, το οποίο κρίθηκε με το γκολ που σημείωσε ο Μουσταφίδης στο 2'. Βουκαΐλοβιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Μουσταφίδης με κεφαλιά, σημείωσε το 1-0 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Στο 83΄ ακυρώθηκε γκολ του Θρασύβουλου. Ο Παναγιωτάκος σούταρε, ο Πονηρός απέκρουσε την μπάλα και στην επαναφορά ο Παπαναστασίου που έγινε κάτοχος της μπάλας, υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Πονηρός, Μουσταφίδης, Φαμπίνιο, Αυγενικού, Ματεντζίδης, Μαριεττάκης (85' Ρούσσος), Καρπαθάκης (91' λ.τρ. Παπαδημητρίου), Βουκαΐλοβιτς, Πουλόπουλος, Μπαούρης (35' λ΄.τρ. Λερογιάννης), Χατζηκοσμάς.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Ανδριόλας (46' λ.τρ. Μητσέας), Ψιάνος, Βαγγελής (55' Κανελλόπουλος), Κόλτζος, Σύρος, Βασιλείου, Παπαναστασίου, Καρλόπουλος, Ζουμπουλάκης, Βλάχος (74' Παναγιωτάκος), Σκόνδρας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αμπάρκιολης του συνδέσμου Μακεδονίας, ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αυγενικού, Πουλόπουλο και Μουσταφίδη.

Πλατανιάς - Πανθρακικός 1-0

Με ένα γκολ του Μάρκου Μαραγκουδάκη, η φετινή έκπληξη της Football League, Πλατανιάς, επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού και διπλασίασε τις νίκες του στην διοργάνωση. Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του Πλατανιά εντός έδρας στην ιστορία του στην Football League, με το γήπεδο του «Μάλεμε» να είναι κατάμεστο!

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν πρόσφερε ιδιαίτερες… συγκινήσεις καθώς η αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες περιορίστηκε στο κέντρο, με τις φάσεις μπροστά στις δυο εστίες να είναι… μετρημένες, χωρίς ωστόσο κάποια αξιοσημείωτη.

Ο Πλατανιάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο οι παίκτες του Τίμου Καβακά, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε κάποιο τέρμα ενώ ο Πανθρακικός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν… πιο ζωηροί, παίρνοντας την κατοχή της μπάλας, ωστόσο η ομάδα του Πλατανιά ήταν εκείνη η οποία κατάφερε να προηγηθεί στο 58ο λεπτό, με τον Μαραγκουδάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Παληγεώργου, που είχε κλέψει από τον Μπαϊκαρά, και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σικαλιά.

Στην συνέχεια ο Πλατανιάς  οπισθοχώρησε και οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα, ωστόσο ο Σάββας Παντελίδης ολοκλήρωσε τις τρεις αλλαγές του μόλις στο 68’ καθώς ο Πόνσε, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο, τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο Μπαλού.

Ο Πανθρακικός ίσως κατάφερνε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, αν στο 80΄ο Λαζαρίδης, δεν πραγματοποιούσε διπλή απόκρουση στις… προσπάθειες του Σουλτανίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σέζος (Κιλκίς), ο οποίος κιτρίνισε τους Γκονζάλες, Παληγεώργο και Λιαπάκη

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Τζανής, Ραπτάκης, Πότσι, Γκονζάλες (88' Μανουσάκης), Δράμι, Μαραγκουδάκης, Τσεσμελής (65' Παπαζούδης), Ναζλίδης.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Σικαλιάς, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μουνάφο, Λιαπάκης (63' Σουλτανίδης), Μίνγκας, Μπαϊκαρα, Κοντογουλίδης, Σίμωσης (46' Πόνσε, 69' λ.τ. Μπαλού).

(Πηγή: OnSports)

Τα αποτελέσματα

2η Aγωνιστική

Πλατανιάς - Πανθρακικός 1-0
Διαγόρας - Θρασύβουλος 1-0
Βύζας Μεγάρων - Πιερικός 1-2
ΑΕΛΚ - Καλλιθέα 2-2
Ηρακλής Ψαχνών - Εθνικός Αστέρας 0-0
Βέροια - Παναχαϊκή (7/11, 19:00)

Βαθμολογία


Σε 2 αγώνες
Αγ. Bαθμοί Γκολ
1. Πλατανιάς 2
6
2-0
2. Καλλιθέα 2
4 3-2
3. Πιερικός 1
3 2-1
4. Αναγέννηση Γιαννιτσών 1 3 1-0
5. Βέροια 1
3 1-0
6. Πανθρακικός
2
3 1-1
7. Διαγόρας
2 3 1-1
8. Ηρακλής Ψαχνών 1 1 0-0
9. Εθνικός Αστέρας 1 1 0-0
10. ΑΕΛΚ 2 1 2-3
11. Αναγέννηση Επανομής 0 0 0-0
12. Φωκικός 0 0 0-0
13. Πανσερραϊκός
0
0
0-0
14. Λάρισα 0 0 0-0
15. Αγροτικός Αστέρας 0
0
0-0
16. Παναχαϊκή 1 0 0-1
17. Βύζας Μεγάρων 2 0 1-3
18.
Θρασύβουλος 2
0 0-2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey