Φουρτούνες για Θρασύβουλο

12/11/2011 - 12:12

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Λύσσανδρος Γεωργαμνλής για τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τη γραμμή κρούσης του Θρασύβουλου στο ματς με την ΑΕΛ Καλλονής, την Κυριακή (14:00) στο Γήπεδο της Φυλής.

Η ομάδα της Αθήνας αναζητά τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, με την προετοιμασία για το κρίσιμο αυτό ματς να ολοκληρώνεται χωρίς απρόοπτα. Στο μυαλό του τεχνικού του Θρασύβουλου υπάρχουν σκέψεις σχετικά με το ποιος παίκτης θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεση, με τους Παπαναστασίου και Κανελλόπουλο να ερίζουν για τη φανέλα του βασικού και το δεύτερο να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα.

Ωστόσο, η διοίκηση του Θρασύβουλου έχει να αντιμετωπίσει ένα δυνατό πονοκέφαλο, αφού όπως ενημερώθηκαν από την ΕΠΟ βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της αφαίρεσης βαθμών στο πρωτάθλημα της Football League, λόγω της προσφυγής που είχε καταθέσει ο Μανουέλ Κόμπο, αξιώνοντας το ποσό των 20.000€.

Η ομάδα της Φυλής έχει χρονικό περιθώριο μόλις 10 ημερών για να εξοφλήσει τον παίκτη και όπως γίνεται αντιληπτό, η είδηση σήμανε συναγερμό στη Φυλή καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει άμεσα να τακτοποιήσουν αυτήν την εκκρεμότητα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey