"Τρένο" τα Γιαννιτσά!

20/11/2011 - 11:50

Τα Γιαννιτσά πέρασαν με νίκη από τα Ψαχνά επί του Ηρακλή με 2-1 και έκαναν το τρία στα τρία! Τις νίκες του ζευγάρωσε ο Πανσερραϊκός σε ισάριθμους αγώνες (3-1 την Αναγέννηση Επανομής), νέα ήττα για Παναχαϊκή (2-0 από Πιερικό).

«Μαγική» εικόνα στα Ψαχνά και τρία στα τρία!
Στα Ψαχνά ο Ηρακλής ήταν πολύ καλός, οι παίκτες του έχασαν απίστευτες ευκαιρίες, όμως τα Γιαννιτσά κατάφεραν να φύγουν με έναν βαθμό και να διατηρήσουν το αήττητο στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχασαν καταπληκτικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας επιβάλει πλήρως τον ρυθμό τους. Αφού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν για τα αποδυτήρια με το μηδέν, ευτύχισαν να πάρουν το προβάδισμα στην πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι! Τη στιγμή που οι παίκτες του Ηρακλή πίεζαν για το γκολ και ο Σέγκο έχασε το... άχαστο, οι φιλοξενούμενοι με τον Παπαδόπουλο άνοιξαν το σκορ στο 59'! Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και να ψάχνουν το γκολ, έφτασαν στην ισοφάριση στο 71' με σουτ του Ντελέκου, όμως το «έμφραγμα» για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, ολοκληρώθηκε στο 84', όταν ο Κιζιρίδης έκανε το τελικό 2-1! Τα Γιαννιτσά έκαναν το τρία στα τρία, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν με την πίκρα της εξαιρετικής εμφάνισης και της ήττας.

Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης (79' Μάτσος), Παριανός, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Τελκίνσκι, Λιόσης, Τσάτσος, Άλβες, Πάγκαλος, Σέγκος.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Τέλλος, Σερέτης, Κιζιρίδης, Γιόνδης, Ντατίδης, Σπαθαράς, Μπαξεβάνος (79' Καρπούζης), Παπαδόπουλος, Μπέκας, Τσίλης (68' Τοσουνίδης).

Εύκολα ο Πανσερραϊκός
Ύστερα από 31 χρόνια Πανσερραϊκός και Αναγέννηση Επανομής αναμετρήθηκαν για τη δεύτερη κατηγορία. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, παρά τα γκολ που σημειώθηκαν, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα μόλις στο 7' με δυνατό σουτ του Στεφανίδη έξω από την περιοχή. Στο 30' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Δεινόπαπα να κλέβει την μπάλα, να κάνει πολύ ωραία ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή να δίνει στον Τάσιο, ο οποίος νίκησε τον Γουμάγια για το 1-1. Η χαρά των παικτών του Αλέκου Βοσνιάδη κράτησε μόλις ένα λεπτό, καθώς ο Βρούτσινα εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη συννενόηση του Φιρινίδη με τους αμυντικούς του και από κοντά έκανε το 2-1. Ο Κροάτης μάλιστα θα μπορούσε να είχε κάνει και το 3-1 στο 43', όμως η μπάλα μετά το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός συνέχισε να είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, οι μονομαχίες σκληρές και τα λάθη πολλά. Ο γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες λιγοστές. Μετά το 75' οι παίκτες της Επανομής ανέβασαν ρυθμό ψάχνοντας την ισοφάριση και το παιχνίδι άνοιξε. Ορισμένα εκατέρωθεν σουτ δεν απείλησαν με αξιώσεις τους δύο τερματοφύλακες, με τον Βουτσιά να κάνει το 3-1 στο 3' των καθυστερήσεων, με τον Πανσερραϊκό να κάνει το δύο στα δύο στη Football League.

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Γουμάγιας, Τριανταφύλλου Κ., Ορφανός (10' Ντα Κόστα-53' Ντιόγο), Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Γκόμεζ, Στεφανίδης (80' Βουτσιάς), Ανάκογλου, Περπερίδης, Βρούτσινα, Παντελιάδης.
Αν. Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Μαυροματίδης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης (84' Ναλμπάντης), Καρλάο, Γεωργιάδης (74' Τζούνιορ), Καραμανλής, Γεωργίου (56' Γκέσιος), Τάσιο, Τιάγκο, Δεινόπαπας.Μ

Με κατεβασμένα τα χέρια η Παναχαϊκή
Ο Πιερικός φιλοξένησε την Παναχαϊκή στην Κατερίνη και έφτασε εύκολα και δίκαια στη νίκη 2-0. Οι Πατρινοί εμφανίστηκαν για ακόμη μία φορά φέτος κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν την ήττα με κατεβασμένα τα χέρια. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο πήραν τους τρεις βαθμούς. Στο 34' η υπεροχή των παικτών του Πιερικού καρποφόρησε, όταν ο Πέντα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Ο Μάλαρτζ ακούμπησε την μπάλα, όμως εκείνη με τη βοήθεια του δοκαριού κατέληξε στα δίχτυα του. Πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο οι Κατερινιώτες έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Πέτρου. Ο Πέντα έβγαλε την σέντρα, ο Μάλαρτζ έκανε άστοχη έξοδο, δεν βρήκε την μπάλα και ο Πέτρου από κοντά έκανε το 2-0 στο 43'. Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να κρατούν το προβάδισμα με σχετική ευκολία και να φτάνουν τελικά στη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Περουτζίνι, Πέντα (89' Καλαγκάνης), Ιντζόγλου, Κουτσοσπύρος (82' Θάνος), Κοντέων, Γκουγκουλιάς (72' Μπλαζέφσκι).
Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Μάλαρτζ, Δαμιανίδης (51' Μιλοσέσκι), Κοιλιάρας (84' Κυβελίδης), Λαμπρόπουλος, Ιωάννου, Φούφουλας, Ντίνας, Μενδρινός, Ουρτάδο, Φουρτάδο, Χλωρός (26' Ατματζίδης).

Πρώτα γκολ και νίκη!
Ο Βύζας υποδέχθηκε τον Εθνικό Αστέρα στα Μέγαρα και πλήρωσε την απειρία και τα λάθη στην άμυνα, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στη νίκη 2-0. Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ, με τον Νάστο να βγάζει την κάθετη πάσα και τον Καούνο να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων, για να κάνει το 1-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή και να πετύχει το πρώτο γκολ της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Αστέρα είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 28', όταν μετά το σουτ του Χαϊκάλη η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Κοτταρά. Στο 36' οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Καούνος ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ στον Νάστο, ο οποίος έκανε το 2-0 στο 36'. Για τους γηπεδούχους ο Μπέριος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βύζαντα μπήκαν πιο δυνατά και μέχρι το 70' έχασαν απίστευτες ευκαιρίες με τους Ουαταρά και Ρούσσο, ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν μέχρι το τέλος, όμως τίποτα δεν άλλαξε και ο Εθνικός Αστέρας έφτασε με... επαγγελματικό τρόπο στη νίκη.

Βύζας Μεγάρων (Νίκος Παντέλης): Κοτταράς, Μπέριος (46' Ρούσσος), Γκούμας, Αρκουμάνης (85' Πέτρου), Λίτσης, Σανόκο, Μωϋσίδης, Ουαταρά, Πλάτανος, Χριστοφιλέας, Σκαφτούρος.
Εθνικός Αστερας (Πέτρος Δημητρίου): Παναγιωτόπουλος, Παντίδος, Χωριανόπουλος, Καούνος, Πασάς, Νάστος, Γουσούλης, Λαμπρόπουλος, Χαϊκάλης, Αντονι, Σκαρτσίλας (79' Μαστρογιάννης).

Άνετα ο Πανθρακικός
Ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Καλλιθέα και έχασε απίστευτες ευκαιρίες με τους Σίμωση, Μίνγκα και Σαρακατσάνο, με τον Τακίδη να σώζει την ομάδα του και να κρατάει το μηδέν. Στο 39' έγινε η φάση που έκρινε και το παιχνίδι, με τον Ρουσάκη να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήνει τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες. Το παιχνίδι παιζόταν στην περιοχή της Καλλιθέας από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τους παίκτες του Πανθρακικού να έχουν φλύαρη υπεροχή. Τελικά, στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησαν στην επανάληψη είχαν την τύχη να πάρουν και το προβάδισμα! Ο Λιαπάκης έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 73', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, νίκησε από κοντά τον Τακίδη για το 1-0. Στο 80' ο Κοντογουλίδης τελείωσε το παιχνίδι, κάνοντας το 2-0 και ο Σαρακατσάνος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 92'. Έτσι, Πανθρακικός έφτασε στη δεύτερη νίκη στη σεζόν, με την Καλλιθέα να μένει στους 5 βαθμούς.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μουνάφο, Μπαλού, Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης, Σίμωσης.
Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Πρίπου, Κατσίκης, Καλτσάς, Μιχαλόπουλος, Πλατέλας, Αρκούδας, Αρβανίτης, Σταύρου Ρουσάκης, Μαρουκάκης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Σάββατο (19/11)
Βύζας-Εθνικός Αστέρας 0-2

(10' Καούνος, 36' Νάστος)
Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Επανομής 3-1
(7' Σταφανίδης. 31' Βρούτσινα, 90+3' Βουτσιάς - 30' Τάσιο)
Πιερικός-Παναχαϊκή 2-0
(34' Πέντα, 43' Πέτρου)
Πανθρακικός-Καλλιθέα 3-0
(73' Λιαπάκης, 80' Κοντογουλίδης, 90+2' Σαρακατσάνος)
Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-2
(71' Ντελέκος - 59' Παπαδόπουλος, 84' Κιζιρίδης)

Κυριακή (20/11)
Καλλονή-Αγροτικός Αστέρας (14:30)
Διαγόρας-Φωκικός (15:00
Πλατανιάς-Θρασύβουλος
Βέροια-Λάρισα (17:00)

Βαθμολογία


4η Αγωνιστική
Αγ. Bαθμοί Γκολ
1. Βέροια 3
9
6-2
2. Αναγέννηση Γιαννιτσών 3
9 4-1
3. Πλατανιάς 3 7 3-1
4. Πανσερραϊκός 2 6 4-1
5. Πανθρακικός 4 6 5-3
6. Πιερικός
3
6 5-4
7. Καλλιθέα 4 5 4-6
8. Εθνικός Αστέρας 3 4 2-1
9. ΑΕΛΚ 3 4 3-3
10. Αγροτικός Αστέρας 1 3 1-0
11. Αναγέννηση Επανομής 2 3 2-3
12. Διαγόρας 3 3 1-2
13. Λάρισα 1 1 0-0
14. Ηρακλής Ψαχνών 3 1 1-3
15. Βύζας Μεγάρων 4 1 1-5
16. Φωκικός 1 0 0-1
17. Θρασύβουλος 3 0 0-3
18.
Παναχαϊκή* 4
-2 3-6

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey