Στην κορυφή ο Πλατανιάς!

20/11/2011 - 22:41

Η ΑΕΛ πέρασε... αέρας από την Βέροια (3-0) και ο Πλατανιάς, που επιβλήθηκε του Θρασύβουλου 2-0, απολαμβάνει την μοναξιά στην κορυφή της Football League!

«Κορυφαίος» Πλατανιάς!
Ο Πλατανιάς υποδέχθηκε τον Θρασύβουλο στα Χανιά και ύστερα από μέτριο παιχνίδι οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη 2-0. Οι παίκτες του Τίμου Καβακά είχαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως αδυνατούσαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έπαιξαν για την ισοπαλία, όμως τελικά δεν πέτυχαν τον σκοπό τους. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε όλη κι όλη μία ευκαιρία σε σουτ του Γκονσάλες στο 27', με τον Κασμερίδη να κρατά το μηδέν με εντυπωσιακό τρόπο, ενώ η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Ειδικά μετά το 60' ο ρυθμός έπεσε, φάσεις δεν υπήρχαν, όμως στο 75' ο Πλατανιάς έφτασε στο γκολ. Ο Ναζλίδης έκανε εξαιρετική κίνηση και έδωσε έτοιμο γκολ στον Δράμι, ο οποίος από κοντά άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του. Το τελικό 2-0 πέτυχε ο Μαραγκουδάκης στο 79' και ο Πλατανιάς ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς!

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Τζανής, Ραπτάκης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος (87' Τσοντάκης), Πότσι, Τσεσμελής (54' Δράμι), Μιρτσέτα, Ναζλίδης (90+2' Παπαζούδης), Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης.

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Κόλτζος, Βασιλείου, Σύρος, Ψιάνος, Σκόνδρας, Κανελλόπουλος, Βαγγελής (24' Καλαμιώτης), Κακαράς, Παναγιωτάκος (65' Κοτιζάς).

«Σίφουνας» η ΑΕΛ!
Η Βέροια είχε κάνει το τρία στα τρία στην Football League, όμως η Λάρισα με πολύ καλή εμφάνιση σταμάτησε το σερί και πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν δίκαια το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι από την άλλη δεν εμφάνισαν το ίδιο καλό πρόσωπο που έδειξαν στους προηγούμενους αγώνες, είχαν τεράστια προβλήματα στην ανάπτυξη και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Μιχαϊλίδη, αν και μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι.

Η ΑΕΛ πήρε το προβάδισμα στο 22' με τον Κολοβέτσιο μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπόα Μόρτε και κάποιες κόντρες στην περιοχή, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της στο 29' με τον Τσιμπάμπα. Ο Σιατραβάνης έβγαλε την σέντρα, οι αμυντικοί της Βέροιας μπερδεύτηκαν, η μπάλα κατέληξε αρχικά στον Σεσίνια και στη εξέλιξη της φάσης ο Τσιμπάμπα από κοντά νίκησε τον Κοτταρίδη με τη βοήθεια του δοκαριού. Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Κόουλμαν έδωσαν χώρο στους αντιπάλους, έχοντας ως πρωτοχρικό στόχο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και το προβάδισμα στο σκορ.

Οι αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων ήταν... φωτιά και σε μία από αυτές έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 69', όταν ο Σεσίνια έκανε το σουτ μετά από κόντρες στην περιοχή της Βέροιας, ο Τσιμπάμπα άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα του Κοτταρίδη. Το τελικό αποτέλεσμα έδωσε στην Λάρισα την πρώτη νίκη στη σεζόν, ενώ έριξε από την κορυφή της Βέροια, που γνώρισε την πρώτη της ήττα.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς (46' Τάντιτς), Φαρινόλα, Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Γεωργιάδης (46' Αμαραντίδης), Λανγκλέ (62' Γελαδάρης).

ΑΕΛ (Κρις Κόουλμαν): Μιχαηλίδης, Παπαγεωργίου, Καλί, Ταλ, Κολοβέτσιος, Νεμπεγλέρας (50' λ.τ Χασομέρης), Μπόα Μόρτε (86' Βούζας), Χατζής, Σιατραβάνης, Σεσίνια, Τσιμπάμπα (84' Σαϊτιώτης).

Είχε τις... απαντήσεις ο Φωκικός!
Καλό το παιχνίδι στη Ρόδο ανάμεσα σε Διαγόρα και Φωκικό. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς πήραν το προβάδισμα μόλις στο 1'! Ο Μπακάλης εκτέλεσε το φάουλ, έγινε χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι. Ο Φαμπίνιο ανέλαβε να το εκτελέσει και έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν γρήγορα να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με πλασέ του Νικόλτση από πάσα του Σιάκκα στο 12'. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, οι φάσεις λίγες και ο Φαμπίνιο έφτασε πολύ κοντά στο 2-1 στο 37', όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Βαλσαμάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ στο 66' με τον Λερογιάννη, όμως και πάλι ο Νικόλτσης απάντησε άμεσα στο 68', κάνοντας το 2-2! Στο 76' ήταν η σειρά του Φωκικού να χάσει τεράστια ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα, όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Πονηρού ύστερα από προσπάθεια του Βαβάτσικου και το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Διαγόρας (Ράτκο Ντόστανιτς): Πονηρός, Μπακάλης, Πουλόπουλος, Καρπαθάκης (80' Μαριεττάκης), Επιφάνης, Μουσταφίδης, Χατζηκοσμάς, Αυγενικού, Λερογιάννης (79' Ρούσσος), Ματεντζίδης (74' Μπαούρης), Φαμπίνιο.

Φωκικός (Μιχάλης Κασάπης): Βαλσαμάκης, Χαλούλος, Δημήτρης, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Σιάκκας, Ταμπάκης (46' Βαβάτσικος), Δήμας, Στόϊκος (57' Σκαρίμπας), Φροξυλιάς (70' Καλέργης), Νικόλτσης.

«Κόλλησαν» στο μηδέν
Στη Μυτιλήνη οι παίκτες της Καλλονής ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς την εστία του Αγροτικού Αστέρα, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν καθολική, με τους παίκτες του Λουτσιάνο να χάνουν τέσσερις καλές ευκαιρίες και τον Λαμπάκη να διατηρεί το μηδέν. Μετά το 25' ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα και δεν σημιεώθηκε φάση άξια αναφοράς μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους για το γκολ της νίκης και όσο περνούσε η ώρα πίεζαν ακόμη περισσότερο, όμως δεν τα κατάφεραν. Οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα κλείστηκαν στα καρέ τους και τελικά κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν και να μείνουν αήττητοι στους δύο πρώτους αγώνες στη σεζόν.

ΑΕΛ Καλλονής (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Τραορέ, Χατζόπουλος, Τζιωρτζιόπουλος (76' Σαμπάνης), Θυμιόπουλος (46' Ντο Σάντος), Σκάγκλια, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Μανουσάκης (68' Βλαστέλλης), Τριανταφύλλου.

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης): Λαμπάκης, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης, Παμπόε (90' Καπνίδης), Πετρίσεβιτς, Οκομούσης (36' Στεφανίδης), Καρακατσάνης (89' Μερεσιώτης), Βοσκόπουλος, Ασπρίδης, Σαμουηλίδης, Παπαδόπουλος.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο (19/11)


Βύζας-Εθνικός Αστέρας 0-2 (10' Καούνος, 36' Νάστος)
Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Επανομής 3-1 (7' Σταφανίδης. 31' Βρούτσινα, 90+3' Βουτσιάς - 30' Τάσιο)
Πιερικός-Παναχαϊκή 2-0 (34' Πέντα, 43' Πέτρου)
Πανθρακικός-Καλλιθέα 3-0 (73' Λιαπάκης, 80' Κοντογουλίδης, 90+2' Σαρακατσάνος)
Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-2 (71' Ντελέκος - 59' Παπαδόπουλος, 84' Κιζιρίδης)

Κυριακή (20/11)

Καλλονή-Αγροτικός Αστέρας 0-0
Διαγόρας-Φωκικός 2-2
(1' πέν. Φαμπίνιο, 66' Λερογιάννης - 12', 68' Νικόλτσης)
Πλατανιάς-Θρασύβουλος 2-0 (75' Δράμι, 79' Μαραγκουδάκης)
Βέροια-ΑΕΛ 0-3 (22' Κολοβέτσιος, 29' Τιμπάμπα, 69' Σεσίνια)

Βαθμολογία


4η Αγωνιστική
Αγ. Bαθμοί Γκολ
1. Πλατανιάς 4
10
5-1
2. Αναγέννηση Γιαννιτσών 3
9 4-1
3. Βέροια 4 9 6-5
4. Πανσερραϊκός 2 6 4-1
5. Πανθρακικός 4 6 5-3
6. Πιερικός
3
6 5-4
7. ΑΕΛΚ 4 5 3-3
8. Καλλιθέα 4 5 4-6
9. Λάρισα 2 4 3-0
10. Εθνικός Αστέρας 3 4 2-1
11. Αγροτικός Αστέρας 2 4 1-0
12. Διαγόρας 4 4 3-4
13. Αναγέννηση Επανομής 2 3 2-3
14. Φωκικός 2 1 2-3
15. Ηρακλής Ψαχνών 3 1 1-3
16. Βύζας Μεγάρων 4 1 1-5
17. Θρασύβουλος 4 0 0-5
18.
Παναχαϊκή* 4
-2 3-6

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey