Τη Δευτέρα τα Αθλητικά Βραβεία ΠΣΑΤ

09/12/2011 - 13:00

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού, τα «Αθλητικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2011», που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου (18:00) στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθούν οι κορυφαίοι αθλητές, αθλήτριες, ομάδες, προπονητές και αθλητές-τριες με αναπηρία, όπως αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία μεταξύ των μελών του ΠΣΑΤ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση της ΝΕΤ, το ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.psat.gr

Πρόκειται για ένα θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας, που έχει καθιερώσει και διοργανώνει εδώ και 58 χρόνια ο ΠΣΑΤ.

Υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς είναι, με αλφαβητική σειρά, οι Σπύρος Γιαννιώτης (Κολύμβηση), Δημήτρης Διαμαντίδης (Μπάσκετ) και Δημήτρης Χονδροκούκης (Στίβος). Στην 46η θέση των αποτελεσμάτων μάλιστα συναντάται ο Λημνιός πρωταθλητής της Κωπηλασίας Παναγιώτης Μαγδανής.

Για τον αντίστοιχο τίτλο στις αθλήτριες, υποψήφιες είναι οι Αλεξάνδρα Ασημάκη (Υδατοσφαίριση), Νικόλ Κυριακοπούλου (Στίβος) και Μαριάννα Λυμπερτά (Κολύμβηση). Τρεις ομάδες με πολύ μεγάλες επιτυχίες μέσα στο 2011 διεκδικούν τον τίτλο της «ομάδας της χρονιάς»: Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών και Παναθηναϊκός (Μπάσκετ Ανδρών), ενώ στην 43η θέση της ψηφοφορίας βρέθηκε το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στην κωπηλασία των ανδρών με τους Παναγιώτη Μαγδανή - Λευτέρη Κόνσολας.

Τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή διεκδικούν οι Νίκος Γέμελος (Κολύμβηση), Γιώργος Μορφέσης (Υδατοσφαίριση) και Φερνάντο Σάντος (Ποδόσφαιρο).

Στην κατηγορία των αθλητών-τριών με ειδικές ανάγκες υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή υποψήφιοι είναι οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης (Μπότσια), Πασχάλης Σταθελάκος (Στίβος) και Χρήστος Ταμπαξής (Κολύμβηση), ενώ τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας με αναπηρία διεκδικούν οι Κατερίνα Ελατίφ (Στίβος), Μαριάννα Κορδαλή (Μπότσια) και Μαρία Σταματουλά (Στίβος).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey