Η συγγνώμη του Κούγια και τα... χωριά!

21/05/2012 - 10:56 Τελευταία τροποποίηση στις 21/05/2012 - 12:10

Στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Παναχαϊκής και της ΑΕΛΚ, δηλώσεις έκανε και ο μεγαλομέτοχος των Πατρινών Αλέξης Κούγιας κάνοντας έναν απολογισμό της τριετούς παρουσίας του στην ομάδα, ζητώντας συγγνώμη από τους οργανωμένους φιλάθλους των οποίων την επιστροφή θέλει στο γήπεδο και κάνοντας σύγκριση της Παναχαϊκής με τα... χωριά της κατηγορίας, όπως χαρακτήρισε την Καλλονή και τον Πλατανιά.

Αλέξης Κούγιας: «Πριν τρία χρόνια είπα ότι δίνω μια υπόσχεση, ότι σε 5χρονια θα είμαστε έτοιμοι οικονομικά εξυγιασμένοι, με διοικητική ηρεμία και δική μας ομάδα με μικρά παιδιά, που θα είναι Παναχαϊκή, θα βρουν τον δρόμο τους και θα είναι έτοιμοι να ανέβουμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ.

Επί δυο χρόνια παλέψαμε με ότι πιο βρώμικο υπήρχε στην ελληνική κοινωνία, τον κόσμο του ποδόσφαιρου και μάλιστα στην ακραία του μορφή. Όταν φέτος βγήκε η αφαίρεση των  -5 βαθμών κανείς δεν πίστευε ότι τη σημερινή ημέρα θα είμαστε μπροστά στο στόχο που είχαμε θέσει. Θα ήθελα να κάνω μια έκκληση. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο και Σουπερ λίγκα χωρίς την Παναχαϊκή! Θα είναι μια Σούπερ Λίγκα κολοβή. Η Καλλονή, ο Πλατανιάς, ο Πιερικός προέρχονται από μικρά χωριά και πόλεις σε πληθυσμό.

Το μήνυμα μου είναι ένα: Λείπει κάτι... Ήδη έχουν γίνει φοβερά βήματα από τους διοικούντες της Ερασιτεχνικής, τους Παλαιμάχους, λείπει ο κόσμος μας. Θα το πω ευθέως, λείπουν οι οργανωμένοι που κάνουν το γήπεδο γιορτή. Θα το παραδεχθώ δημοσίως, αν έχω κάνει κάποιο λάθος –δεν απευθύνομαι σε αυτούς που το βλέπουν επαγγελματικά-, σε αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων, να ζητήσω δημοσίως μια συγγνώμη. Δε θέλω να στερήσω από τα παιδιά και τους μεγαλύτερους αυτή τη γιορτή του γηπέδου, ιδιαίτερα τώρα, που η χώρα περνά δύσκολες στιγμές.

Η πόλη μας είναι ήδη μια πολύ φτωχή πόλη γεμάτη ανέργους, τα παιδιά έχουν ανάγκη να έρχονται να γελάνε και να  παίρνουν κουράγιο, οι εργαζόμενοι παίρνουν χαρά αντιμετωπίζοντας την δύσκολη εβδομάδα. Αυτός είναι ο κοινωνικός ρόλος του ποδοσφαίρου
».

Πηγή: sportfmpatras.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey