Σε νέες περιπέτειες τα play off!

24/05/2012 - 11:47

Η έκθεση της UEFA για τον αγώνα της Καλλιθέας κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών (σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ) είναι πιθανό να πάει… πίσω την έναρξη των play off!

Ο Σπύρος Καλογιάννης έκανε τον σταυρό του σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν να μην επαναληφθεί η περσινή παγκόσμια πρωτοτυπία της διεξαγωγής των play off τον Αύγουστο. Προ ημερών, μάλιστα, ο πρόεδρος της Football League σε συνάντησή του με τους αρχηγούς των ομάδων ζήτησε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα βίαιας συμπεριφοράς και… αδιαφάνειας, γιατί κινδυνεύει η χορηγία του ΟΠΑΠ.

Τελικά, την τελευταία ημέρα της κανονικής περιόδου ήρθε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής να φέρει στο φως της δημοσιότητας την έκθεση της UEFA, η οποία έχει ενδείξεις ότι το ματς Καλλιθέα – Ηρακλής Ψαχνών είναι «σοβαρά ύποπτο»… Και σε μία στιγμή μέσα ήρθαν τα πάνω κάτω!

Η Football League ζήτησε, ως όφειλε, τη σχετική έκθεση για να ακολουθήσουν οι απαραίτητες κλήσεις των εμπλεκομένων από τα αρμόδια όργανα. Φυσικά, με ενδείξεις κανείς δεν μπορεί να καταδικάσει, όμως η όλη υπόθεση είναι βέβαιο ότι θα πάει πίσω την έναρξη των play off.

Την Τρίτη (29/05) το ΔΣ της Football League έχει προγραμματίσει την επικύρωση της βαθμολογίας και την κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου. Ωστόσο, ο Πανσερραϊκός για παράδειγμα που τερμάτισε 7ος μπορεί να κάνει ένσταση και να μην δεχτεί την επικύρωση από τη στιγμή που θα εκκρεμεί η συγκεκριμένη υπόθεση. Άρα, χωρίς επικύρωση δεν γίνεται και κλήρωση και δεν ξεκινούν play off, που λογικά θα άρχιζαν στις 3 Ιουνίου.

Φυσικά, η Καλλιθέα που έχει τερματίσει 3η και ο Ηρακλής Ψαχνών που σώθηκε αρκετές αγωνιστικές πριν το φινάλε υποστηρίζουν ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα «στησίματος». Δηλώνουν αθώοι και έτοιμοι να κινηθούν σε βάρος εκείνων που πετούν «λάσπη». Παράλληλα, όμως ο αθλητικός δικαστής θα τους καλέσει άμεσα να καταθέσουν για όλα όσα γνωρίζουν και θα πρέπει να βγάλει απόφαση το ταχύτερο δυνατό. Μέχρι τότε, μπαράζ δεν έχει!

Πηγή: OnSports

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey