Δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία!

06/07/2012 - 12:26

Δεν επικυρώθηκε τελικά την Πέμπτη η βαθμολογία των play off της Football League, καθώς η ΠΑΕ Καλλιθέα έχει καταθέσει ένσταση και η διαδικασία έχει "παγώσει", μέχρι να αποφανθούν οι Πειθαρχικές Επιτροπές.

Έτσι, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΑΕ: "Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE  2 ΟΠΑΠ εγκρίθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός  με  μόνη μειοψηφούσα  την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005. Στη συνέχεια εγκρίθηκε ομόφωνα ο Οικονομικός Απολογισμός".

Κατά τα άλλα, η συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης, στιγματίστηκε από τις έντονες λογομαχίες του προέδρου του Πλατανιά, Στέλιου Βαρουξάκη με τον ομόλογό του της Καλλιθέας, Νίκου Σαλευρή. Μάλιστα, οι δυο άνδρες, λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, ωστόσο η παρέμβαση των ψυχραιμότερων απέτρεψε τα χειρότερα.

Ακολούθησε λεκτική επίθεση του Αλέξη Κούγια, τόσο στον Σπύρο Καλογιάννη, όσο και στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη, ενώ στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής αποχώρησε, πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας...

Πηγή: mikriliga.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey