Δωρεάν πρόσβαση στο Γυμναστήριο της Περιφέρειας

10/09/2012 - 14:36

Στα πλαίσια και της διευκόλυνσης των αθλητικών σωματείων της Λέσβου, που την περίοδο του Σεπτεμβρίου πραγματοποιούν την προετοιμασία τους ενόψει των φετινών τους αγωνιστικών υποχρεώσεων, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενημερώνει ότι το σύγχρονο γυμναστήριό της που βρίσκεται στην εγκαταστάσεις του πρώην ΝΑΟΛ στη Λάρσο, λειτουργεί καθημερινά πλην Σαββάτου και Κυριακής από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Η λειτουργία του είναι δωρεάν τόσο για τα σωματεία όσο και για μεμονωμένους αθλητές και γενικά για κάθε ενδιαφερόμενο. Ας σημειωθεί ότι στις εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμο για τις ανάγκες σωματείων που διατηρούν παιδικά τμήματα και μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου «5Χ5».

Ο αρμόδιος Περιφερειακός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού κ. Χρήστος Καραπαναγιώτης, δήλωσε: «Το γυμναστήριο της Περιφέρειας με το σύγχρονο και πλήρη εξοπλισμό του, μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ερασιτεχνικών σωματείων της Λέσβου, που την περίοδο αυτή προετοιμάζονται για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Με δεδομένη την οικονομική δυσκολία της εποχής, θεωρούμε ότι η λειτουργία του μπορεί να δώσει λύσεις στα σωματεία».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22510-21179, με τον Υπεύθυνο Γυμναστή κ. Γιώργο Χατζησταυρή.

Το Τμήμα Πολιτισμού – Αθλητισμού της Περιφέρειας υπενθυμίζει ότι όσοι θα συμμετέχουν (είτε συλλογικά είτε μεμονωμένα) στο γενικότερο πρόγραμμα άθλησης του γυμναστηρίου, θα πρέπει να φέρουν βεβαίωση υγείας από γιατρό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey