Βραβεύσεις προπονητών και αθλητών στο Λεκανοπέδιο

18/02/2013 - 11:27 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2013 - 12:50

Arisvaios_AELK_party_Emmanouil1Η αθλούμενη νεολαία της Καλλονής, στους συλλόγους του Αρισβαίου και της ερασιτεχνικής ΑΕΛΚ, διασκέδασε την Παρασκευή στο πάρτυ που διοργανώθηκε προς τιμήν όσων διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε, αλλά και όσων με την διαχρονική προσφορά τους αφήνουν ανεξίτηλο το σημάδι τους στις μεγάλες επιτυχίες του αθλητισμού του Λεκανοπεδίου.

Σε καφέ μπαρ της περιοχής, αθλητές, αθλήτριες, γονείς, προπονητές, παράγοντες και φίλαθλοι συναντήθηκαν σε μια όμορφη βραδιά, που ξεκίνησε με διάφορες βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα, τιμήθηκαν οι προπονητές των Ακαδημιών της ερασιτεχνικής ΑΕΛΚ Αναστάσιος Τσαλταμπασίδης και Μανόλης Εμμανουήλ για τη διαρκή προσφορά τους τα τελευταία χρόνια, έχοντας δουλέψει με ζήλο για να μάθουν στα παιδιά τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Επίσης, οι προπονητές του τμήματος στίβου του Αρισβαίου Καλλονής, Σταύρος Κιουλάφας και Στρατής Βαβαλέρος, για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στο Λεκανοπέδιο.

Arisvaios_AELK_party_Ntina1Ακόμη, η αθλήτρια του Αρισβαίου Μαργαρίτα Ντίνα για την Πανελλήνια διάκρισή της μέσα το 2012, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων στα 2.000μ με φυσικά εμπόδια (στιπλ), καθώς και για τις εξαιρετικές εμφανίσεις της γενικώς την τελευταία διετία, έχοντας διακριθεί ενδεικτικά στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας-,Κύπρου, όπου κατέκτησε την 3η θέση με την Εθνική ομάδα στο ίδιο αγώνισμα, στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες της Νάξου με ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο, καθώς και στους Γύρους πόλεων σε δημόσια οδό τόσο στη Λήμνο, όσο και στη Μυτιλήνη.

Οι άνθρωποι των δύο συλλόγων του Λεκανοπεδίου ανανέωσαν το ραντεβού τους σε μια ανάλογη βραδιά διασκεδάσης για την επόμενη χρονιά, με την ευχή να γιορτάζουν όλοι μαζί καινούριες επιτυχίες των αθλητών και των αθλητριών της Καλλονής, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey