Χ. Καλλίας:"Άλλο η Ερασιτεχνική ΑΕΛΚ και άλλο ο ΓΣ ΑΕΛ Καλλονής"

08/03/2013 - 18:19 Τελευταία τροποποίηση στις 08/03/2013 - 18:58

Με διευκρινιστική τοποθέτησή της στο «SL» η Ερασιτεχνική ΑΕΛΚ μέσω του ιστορικού της παράγοντα Χάρη Καλλία, σχολιάζει αναφορικά με την ίδρυση του ΓΣ ΑΕΛ Καλλονής, πως δεν προκύπτει καμία παρενέργεια στη λειτουργία, τη συνέχεια και τη συνεργασία της σε σχέση με την ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Καλλίας μεταφέροντάς μας πίσω στο 1994 στο έτος ίδρυσης της ΑΕΛ Καλλονής, στις τότε συζητήσεις συγχώνευσης του Αρισβαίου και του Απόλλωνα Δαφίων προέκυψε η αναγκαιότητα εκπροσώπησης του λεκανοπεδίου της Καλλονής από μία ομάδα στο ποδόσφαιρο.

Για αυτό το λόγο άλλωστε τα υπόλοιπα αθλήματα εξακολούθησαν να λειτουργούν όχι με τα χρώματα της νεοσύστατης τότε ΑΕΛΚ, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το μπάσκετ από τον Αρισβαίο.

«Η κίνηση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκου Μιχαλάκη, είναι στην κατεύθυνση διεύρυνσης της επένδυσής του στο λεσβιακό αθλητισμό γενικότερα και άρα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛΚ έχει αναφορά μόνο στο ποδόσφαιρο, ενώ ο ΓΣ ΑΕΛ Καλλονής προφανώς βάσει του καταστατικού του, αποσκοπεί στην καταξίωσή του στο χώρο του στίβου και αλλού. Δεν προκύπτει κάποιο πρόβλημα από την ίδρυση του ΓΣ», καταλήγει ο κ. Καλλίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey