Θα έρθουν "Αυστριακοι" στη Λέσβο;

24/05/2013 - 11:37 Τελευταία τροποποίηση στις 24/05/2013 - 12:53

Austrian_Boys_Olympiakos_Volou1Αναστάτωση στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου έχει προκαλέσει η άρνηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ να τους παραχωρήσει εισιτήρια, ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Κυριακής από τις κερκίδες του "Ταρλά".

Πρόθεση των "Αυστριακών" ήταν να έρθουν μαζικά στη Μυτιλήνη, ακτοπλοϊκώς, ωστόσο ΑΕΛΚ και Αστυνομία έβαλαν... φρένο στις επιδιώξεις τους. Από τη μεριά τους οι Καλλονιάτες, σε μια προσπάθεια να μειώσουν το ρίσκο να "διαρρεύσουν" εισιτήρια προς οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου, ξεκίνησε προπώληση στα γραφεία της με την απαραίτητη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του sport7.gr, oπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου ενδέχεται να παρευρεθούν στον «τελικό» που δίνει η ομάδα τους κόντρα στην Καλλονή την Κυριακή (26/5), αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι φίλοι της βολιώτικης ομάδας, κυρίως από τα γύρω νησιά, σκοπεύουν να βρεθούν στο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης και να συμπαρασταθούν στους παίκτες και στην προσπάθεια που θα κάνουν για την απευθείας άνοδο στη Super League.

Το ερώτημα παραμένει πώς θα προμηθευτούν εισιτήρια, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχει γίνει ήδη κάποια "εξυπηρέτηση" από φίλους στρατιωτικών ή φοιτητών.

Για το λόγο αυτό, άλλωστε, τα μέτρα ασφαλείας στον «Ταρλά» θα είναι αυστηρά, με την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου να κάνει συσκέψεις επί συσκέψεων, ώστε να αποφύγει ακόμα και το παραμικρό ενδεχόμενο έντασης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey