ΣΕΠ Λήμνου: "Η πρόληψη σώζει ζωές, η αμέλεια αφαιρεί..."

20/01/2014 - 20:14

swmateio_erasitexnwn_podosfairistwn_limnouΑνακοίνωση εξέδωσε ο δραστήριος Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαρισιτών Λήμνου, με αφορμή το τραγικό γεγονός του θανάτου του αθλητή της ομάδας μπάσκετ του Παγγεραγωτικού Στρατή Τραντάλη, κατά τη διάρκεια αγώνα, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα παρουσίας γιατρού σε κάθε γήπεδο.

Aναλυτικά: "Θέλουμε να επισημάνουμε για ακόμη μία φορά την ανάγκη παρουσίας γιατρού κατά την διάρκεια αγώνων όλων των αθλημάτων. Επίσης οι προληπτικές εξετάσεις όλων των αθλητών για τη συμπλήρωση της κατάστασης υγείας που απαιτείται από τα κατά τόπους σωματεία για την συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες, πρέπει να είναι ουσιαστική και όχι τυπική, καθώς αποδεδειγμένα πολλές καταστάσεις υγειάς είναι συμπληρωμένες χωρίς να εκφράζουν την πραγματικότητα.

Σαν Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του άτυχου αθλητή και ελπίζουμε αυτό να είναι το τελευταίο άσχημο γεγονός που ακούμε. Θα θέλαμε ακόμη μία φορά να επισημάνουμε ότι η σωματική ακεραιότητα των αθλητών είναι το κύριο μέλημα μας και γι' αυτό ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς να δείχνουν μεγαλύτερη υπευθυνότητα σε θέματα που αφορούν την υγεία των αθλητών."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey