Εξοπλίστηκαν τα Δημοτικά Γήπεδα!

28/01/2014 - 13:31 Τελευταία τροποποίηση στις 28/01/2014 - 13:38

Kleisto_Neapolis_match1Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις στια αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας, όπως αυτές είχαν αποφασιστεί στο τέλος του 2013 σε μια από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου.

Δεδομένης της παράτασης που έδωσε η Πολιτεία, έως τις 30 Ιουνίου του 2014, για την κάλυψη όλων των προδιαγραφών που απαιτούνται για να πάρουν τα γήπεδα τις άδειες καταλληλότητας τέλεσης αγώνων, το νομικό πρόσωπο του Δήμου, ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού, προχώρησε στην παράδοση του προβλεπόμενου εξοπλισμού στα πρώτα γήπεδα.

Έτσι, τις προηγούμενες ημέρες στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης παραδόθηκαν μία φιάλη οξυγόνου, ένα ιατρικό κρεβάτι, ένα φορείο, πλήρης φαρμακευτικός εξοπλισμός καθώς και οι απαραίτητοι πυροσβεστήρες. Αντίστοιχες παρεμβάσεις έγιναν και στα γήπεδα ποδοσφαίρου, όπως το Δημοτικό Στάδιο, το «Μιχαλέλειο» του Πλωμαρίου, το «Χριστοφίδειο» της Αγιάσου, το «Κώστας Κεντέρης» της Καλλονής, του Παπάδου και το «Παναγιώτης Σαλταμάρας» στα Δικαστήρια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από πλευράς Δήμου έχει γίνει το προηγούμενο διάστημα πλήρης καταγραφή των αναγκών και των ξερών γηπέδων, ώστε να εξοπλιστούν και αυτά. Ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις οι απαιτήσεις της Πολιτείας κρίνονται υπερβολικές και οι αρμόδιοι φορείς ενδεχομένως θα πρέπει να επανεξετάσουν προσεκτικά συγκεκριμένες περιπτώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey