Στο "Let's do it Greece" ο Αιγέας Πλωμαρίου

03/04/2014 - 11:55 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2014 - 12:17

Sanidas_Mixaleleio1Στην περιβαλλοντική καμπάνια "Lets do it Greece" θα συμμετάσχει ο ΓΦΠΣ Αιγέας Πλωμαρίου, σε συνεργασία με το Φορέα Πλωμαρίου, την Κυριακή 6 Απριλίου. Τα μέλη του Αιγέα στηρίζουν την προσπάθεια για μια Ελλάδα καθαρή και λαμπερή και λαμβάνουν έτσι μέρος στη δράση καθαρισμού όλης της Ελλάδας μέσα σε μία ημέρα.

Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικης ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Φέτος, η συγκεκριμένη καμπάνια που "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, φιλοξενείται στη χώρα μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Σκοπός είναι μέσα σε μία ημέρα, εθελοντές να συντονιστούν ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

"Συμμετέχουμε ως σύλλογος, για να αποδείξουμε πως στο Πλωμάρι υπάρχει περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθησία κι ότι ο εθελοντισμός είναι μια αξία, που πρέπει να αποτελεί προετεραιότητα για όλους μας...", δήλωσε ο Πρόεδρος του Αιγέα Στέφανος Σανιδάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey