O... γνώριμος Μιχάλης Ταμβακέλλης στα γήπεδα!

19/08/2014 - 16:55

Tamvakellis_Tarlas_Neapoli_KolymvitirioΗ 1η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία η νέα δημοτική αρχή θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά της, πλησιάζει ολοένα και περισσότερo, με τις πληροφορίες γύρω από τα πρόσωπα που θα αναλάβουν καθήκοντα στο Δήμο Λέσβου να πληθαίνουν συνεχώς.

Κεντρικό πρόσωπο γύρω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις αναμένεται να αποτελέσει ένας παλιός... γνώριμος αυτών, ο Μιχάλης Ταμβακέλλης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναλαμβάνει τη διαχείριση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεαπόλεως, αλλά και του Κολυμβητηρίου.

Ο Μιχάλης Ταμβακέλλης έχει διατελέσει, επί Δημαρχίας Άρη Χατζηκομνηνού, Πρόεδρος των Χώρων Άθλησης του -τότε- Δήμου Μυτιλήνης και γνωρίζει πολύ καλά το πλαίσιο λειτουργίας τους. Η θητεία του μάλιστα χαρακτηρίζεται αρκετά επιτυχημένη και η επιλογή του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Σπύρου Γαληνού μόνο τυχαία δεν είναι.

Στη δικαιοδοσία Ταμβακέλλη θα είναι οι τρεις αυτές αθλητικές εγκαταστάσεις, που πιθανότατα μαζί με το Γήπεδο "Παναγιώτης Σαλταμάρας" έναντι του Δικαστικού Μεγάρου, "αποκολλούνται" από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το πλαίσιο λειτουργίας του Γηπέδου "Γεώργιος Σκούφος", το οποίο έχει παραχωρηθεί από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή για προπονητήριο στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ έως και τις 31 Αυγούστου, οπότε και λήγει η θητεία της, με πιθανότερο ενδεχόμενο να περάσει και αυτό στις αρμοδιότητές του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόθεση της νέας Δημοτικής Αρχής είναι οι υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού να περάσουν στην αρμοδιότητα των κατά τόπους αντιδημαρχιών, κάτι που αναμένεται να διευκολύνει τους αθλητικούς συλλόγους στην επαφή με τους τοπικούς άρχοντες, αλλά και την καθημερινή χρήση τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey