Διαμαρτυρία Αιγέα για Βουρανή

05/11/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 10:40


Μπορεί να έχουν περάσει τρία 24ωρα από την αναμέτρηση του Αιγέα Πλωμαρίου κόντρα στο Βύρωνα Μόριας, που έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων στο "Μιχαλέλειο" με σκορ 2-3, όμως οι παράγοντες των γηπεδούχων παραμένουν εκνευρισμένοι από τα όσα εκτυλίχθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου.

Τα παράπονά του Αιγέα εστιάζονται στις υποδείξεις του Παναγιώτη Βουρανή, που ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης, με βοηθούς τους Σαρλή και Ψύλλο. Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία του με το "SL", ο παράγοντας της ομάδας του Πλωμαρίου Στέφανος Σανιδάς διαμαρτύρεται για τέσσερις φάσεις, που διαμόρφωσαν -οπως ισχυρίζεται- το αποτέλεσμα. "Το δεύτερο γκολ του Βύρωνα προήλθε από ανύπαρκτο πέναλτι, χωρίς την παραμικρή επαφή αμυντικού και επιτιθέμενου, ενώ στο τρίτο γκολ ο σκόρερ βρισκόταν σε εμφανή θέση οφσάιντ", τονίζει ο ισχυρός άνδρας του Αιγέα, προσθέτοντας: "Ο Βουρανής μας αρνήθηκε και δύο πέναλτι, ένα σε χέρι του Καζάνη και ένα ακόμα σε ανατροπή εντός της περιοχής, που μετέτρεψε σε φάουλ οριακά έξω από αυτή".

Για όλα αυτά, "ο Αιγέας Πλωμαρίου θα καταθέσει επίσημη διαμαρτυρία στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Λέσβου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Σανιδάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey