Ματς για γερά νεύρα! [pics]

28/12/2014 - 18:16 Τελευταία τροποποίηση στις 21/01/2015 - 18:13

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η 18η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου, με πολλά γκολ, αλλά και εντάσεις για τις διαιτητικές αποφάσεις!

Στο "Καραπαναγιώτειο" της Μόριας, ο Διαγόρας Αγίας Παρακσευής έφυγε νικητής από την έδρα του Βύρωνα, ο οποίος προηγήθηκε με τον Καζάνη (37'). Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα, πηγαίνοντας με το ισόπαλο 1-1 στα αποδυτήρια. Με την επανέναρξη ο Ευαγγέλου έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-2 και στις 85ο λεπτό ο Βαξεβάνης διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Στα Πάμφιλα, ο γηπεδούχος Κεραυνός Αφάλωνα πήρε πολύτιμη νίκη επί του Αετού Λουτρών με σκορ 2-1, με ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του Ελευθερίου (35'), αλλά έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κούκλου με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Ο Κεραυνός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα, ισοφαρίζοντας με τον Βαρνά (76') και παίρνοντας τη νίκη στις καθυστερήσεις με γκολ του Χαρατσιάρη.

Στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου, ο Όλυμπος πανηγύρισε μια ακόμα νίκη, αυτή τη φορά επί του Αιγέα Πλωμαρίου, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Παναγιώτης Αλεξίου στο 70ο λεπτό. Στην Πέτρα, Άναξος και Ερμής πρόσφεραν αγγλικό σκορ με επτά γκολ, όλα στο β' ημιχρονο! Η ομάδα των Παμφίλων προηγήθηκε με 0-2 χάρη στα τέρματα των Καναβού (46') και Κουπέ (50'), όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μέσα σε 10 λεπτά πήραν την πρωτοπορία με 3-2 από τα γκολ των Βλουτή (55') και Στρ. Χαλκιώτη (65', 66'). Όμως ο Καναβός ισοφάρισε εκ νέου για τον Ερμή (75'), για να χαρίσει το τρίποντο τη νίκης ο Τσαΐρης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Στον Παπάδο, ο αγώνας μεταξύ Παλλεσβιακού και Οδυσσέα Ελύτη ήταν επεισοδιακός, αφού κρίθηκε από το τέρμα του Τσιμπούκη στο 75ο λεπτό, το οποίο ωστόσο αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι, ζητώντας οφσάιντ. Μάλιστα ο διαιτητής Μποντάκης προχώρησε και σε διακοπή του αγώνα για μερικά λεπτά.

Χθες, η Αναγέννηση Γέρας επικράτησε της Προοδευτικής Σκάλας Καλλονής με σκορ 5-1 με τον Συβρή να σκοράρει δύο γκολ και τους Τάκα, Ζαφειρίου, Τακό να πετυχαίνουν τα υπόλοιπα τρία. Για την ομάδα της Σκάλας βρήκε δίχτυα ο Ράπτης. Στο "Μίζεργκαν", ο Ατρόμητος Ανεμώτιας θριάμβευσε επί του Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους με το ευρύ 6-0 χάρη σε ένα προσωπικό σόου του Κανόγλου, που έβαλε τέσσερα γκολ κι ακόμα δύο τέρματα από τους Χατζηδιάκο και Ιντζέ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Δάλλα και Κατσούρη.

Δείτε τη βαθμολογία της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε το φωτορεπορτάζ από τη Μόρια (Φωτό: Δάκης Κουλουκάκης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey