Σπύρου τέλος, ο Μάτας στον Παλλέ!

29/12/2014 - 17:10 Τελευταία τροποποίηση στις 29/12/2014 - 18:33

Εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία του Παλλεσβιακού, μετά και τη νέα ήττα από τον Οδυσσέα Ελύτη (0-1) που ανέβασε το αρνητικό σερί στα επτά παιχνίδια δίχως νίκη στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Ο Τάσος Σπύρου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του "Παλλέ", με την ομάδα της Μυτιλήνης να ποντάρει πολλά στο πρόσωπο του εκλεκτού της για τη θέση του προπονητή, ώστε να ανακάμψει βαθμολογικά. Ο λόγος για τον Νίκο Μάτα, έναν άνθρωπο που μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Παλλεσβιακό, ο οποίος έπιασε άμεσα δουλειά εν όψει της απαιτητικής συνέχειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάτας βρισκόταν στις εξέδρες του Γηπέδου των Παμφίλων, παρακολουθώντας την αναμέτρηση του Ερμή με τον Παλλεσβιακό και πολλοί τον συνέδεσαν με πιθανή αντικατάσταση ενός εκ των δύο προπονητών, οι καρέκλες των οποίων δεν ήταν ιδιαίτερα σταθερές το τελευταίο διάστημα. Ο Λουτραγώτης πάντως απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης των Παφλιωτών και όπως αποδείχθηκε εκ των υστερών ο Παλλεσβιακός ήταν εκείνος που ενδιαφερόταν για αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία.

Το ντεμπούτο του Μάτα στον πάγκο του "Παλλέ" θα γίνει στον αγώνα της 19ης Αγωνιστικής με αντίπαλο τον Βύρωνα Μόριας (10/1).

(Φωτό Ν.Μάτα: Μάκης Δουκάκης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey