Αλώβητοι Αναγέννηση και Διαγόρας

08/02/2015 - 18:34 Τελευταία τροποποίηση στις 09/02/2015 - 15:29

Η Αναγέννηση Γέρας έφυγε με το τρίποντο της νίκης από την έδρα του Βύρωνα Μόριας (0-2), σε ένα παιχνίδι που δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τους φιλοξενούμενους λόγω της γρήγορης αποβολής του Ματθαίου (15'). Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ωστόσο, οι Γεραγώτες ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάκα (34'), για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Γιάννη Μανούσου ο Αμπντούλ Ραζάκ (85').

Ο Διαγόρας από την πλευρά του δε συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην Προοδευτική, φεύγοντας από τη Σκάλα Καλλονής με το εμφατικό 0-4 και τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του. Σκόρερς για το συγκρότημα του Θοδωρή Παπαλόπουλου χρίσθηκαν ο Μαραγκός (15'), ο Χατζηκυριάκος (33'), ο Τριλιανός (65') και ο Βαμβουκλής (75'). Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής είχε και δύο δοκάρια με τον Θωμά Παπαδόπουλο, αλλά και αρκετό κόσμο στο πλευρό της, ενώ την Τετάρτη στο εξ' αναβολής ματς με τον Πολιχνίτο, θα έχει ξανά την ευκαιρία με νίκη να προσπεράσει στην κορυφή, εκεί όπου βρίσκεται εξάλλου στο μεγαλύτερο διάστημα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 23ης Αγωνιστικής στην Α' Κατηγορία, ο Ερμής συνέτριψε στα Πάμφιλα τον Αιγέα Πλωμαρίου (5-1), με τον Καλλιμαντζέρο να πετυχαίνει χατ τρικ και τα άλλα δύο τέρματα να σκοράρει ο Γιαλαμάς, ενώ από πλευράς Αιγέα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αγκόλι. Ο Παλλεσβιακός επιβλήθηκε δύσκολα του Πολιχνίτου (3-2) στον Παπάδο, σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 χάρη στα γκολ των Λόκα και Ξυνού. Η ομάδα του Νίκου Μάττα αντέδρασε και έφτασε στη νίκη με δύο τέρματα του Καβαλίκα και ένα Μαστραντωνά.

Στην Πέτρα, η γηπεδούχος Άναξος γνώρισε την ήττα από τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους (0-2), που σκόραρε με τον Μαρίνο Ανήφορο. Στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου, Όλυμπος και ατρόμητος Ανεμώτιας αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1), με τοπυς γηπεδούχους να προηγούνται με γκολ του Καλουντζή και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τέρμα του Κανόγλου. Ο Όλυμπος αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 60' λόγω αποβολής του Κουκούλη.

Η αυλαία έπεσε το πρωί της Κυριακής, με την αναμέτρηση του Οδυσσέα Ελύτη κόντρα στον Αετό Λουτρών, η οποία ολοκλήρώθηκε με θρίαμβο για τους γηπεδούχους (5-0) χάρη σε χατ τρικ του Τσιμπούκη και γκολ των Αλ. Παπαδόπυολου και Παπουτσιδέλλη.

Αποτελέσματα

23η Αγωνιστική
Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-4
Γήπεδο Σκάλας Καλλονής
Βασιλακάκης, Καρδάσης, Ψύλλος
Παρατηρητής αγώνα: Καλλίας

Ερμής Παμφίλων-Αιγέας Πλωμαρίου 5-1
Γήπεδο Παμφίλων
Πατσατζής, Οικονόμου, Τατάς
Παρατηρητής αγώνα: Κουλουκάκης

Παλλεσβιακός-Πολιχνίτος 3-2
Γήπεδο Παπάδου
Βουρανής, Κακαδέλλης, Παράσχου
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Άναξος-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 0-2
Γήπεδο Πέτρας
Σύβρης, Σαρλής, Βλουτέλλης
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Βύρων Μόριας-Αναγέννηση Γέρας 0-2
"Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Κάντας, Βερρής, Λυρής
Παρατηρητής αγώνα: Ανδριώτης

Όλυμπος Αγιάσου-Ατρόμητος Ανεμώτιας 1-1
"Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Δουκάκης, Καραγιάννης, Φαναρτζής
Παρατηρητής αγώνα: Μαλλής

Οδυσσέας Ελύτης-Αετός Λουτρών 5-0
Ενωσιακό Θερμής
Μπάλιακα, Πατσατζής, Οικονόμου

Ρεπό: Κεραυνός Αφάλωνα

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ στην Α' Κατηγορία ΕΠΣΛ

Φωτογραφία: Δάκης Κουλουκάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey