Αποκατέστησε την τάξη ο Διαγόρας

15/02/2015 - 18:43 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2015 - 18:58

Εδραιώθηκε στην κορυφή ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, μετά και το ρεπό της Γέρας, κερδίζοντας με το φτωχό 1-0 τον Παλλεσβιακό και σημαδεύοντας τέσσερις φορές τα δοκάρια. Ο Θωμάς Ππαπαδόπουλος ήταν για μία ακόμα φορά το πρόσωπο του αγώνα για την ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου.

Την ίδια ώρα στο Πλωμάρι ο Αιγέας πήρε ηρωική ισοπαλία με 0-0 από τον Οδυσσέα Ελύτη και παρά τις πολλές αντιξοότητες. Στο Κάτω Τρίτος, ο Αλκιβιάδης προηγήθηκε με τον Μαρίνο Ανηφόρου, αλλά ο Καλουντζής με δύο προσωπικά του γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, έδωσε το «διπλό» στην ομάδα του. Ο Ερμής δείχνει ότι… πήρε μπρος και δεν σταματάει, αφού φιλοδώρησε με τρία τέρματα την Προοδευτική, με τους Τσαϊρη, Καλλιμαντζέρο και Χαλακατέβα να βρίσκουν δίχτυα.

Με τέσσερα γκολ πήρε ξεκούραστο «τρίποντο» ο Πολιχνίτος απέναντι στην καταδικασμένη Άναξο (Αράπογλου, Λόκο, Καγιάτσκα, Νικέλλης), ενώ σπουδαίο «διπλό» πήρε ο Βύρωνας μέσα στην έδρα του Αετού με γκολ του Καζάνη στο 70΄. Δύο μεγάλες ευκαιρίες έχασε ο Αετός στο τελευταίο δεκάλεπτο για να ισοφαρίσει. Ισόπαλο ήρθε το αμφίρροπο παιχνίδι του «Μιζεργκάν» με τον Ατρόμητο να προηγείται με τον Κανόγλου και τον Κεραυνό να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις με τον Παναγιώτη Βούρο.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey