Αγκαλιά με τον τίτλο ο Διαγόρας!

21/02/2015 - 21:30 Τελευταία τροποποίηση στις 24/02/2015 - 14:06

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, χάρη στα γκολ των Μαραγκού, Φιλιανού, Παπαδόπουλου και Χατζηκυριάκου, πέρασε εύκολα από την έδρα της Ανάξου (0-4) και σε συνδυασμό με την εμφατική νίκη του Ατρομήτου Ανεμώτιας στο "Μίζεργκαν" επί της Αναγέννησης Γέρας (3-0), όπου σκόραραν οι Θ. Μαστέλος και Κανόγλου (2), ξέφυγε στη βαθμολογία πλέον με +8, διαφορά που αν διατηρηθεί ως το τέλος δίνει απ' ευθείας στο Διαγόρα τον τίτλο χωρίς τη διεξαγωγή μπαράζ!

Κατά τη διεξαγωγή της 25ης Αγωνιστικής στην Α' Κατηγορία ξεχώρισε το "2" του Ερμή στο Ενωσιακό της Θερμής κόντρα στον Οδυσσέα Ελύτη (1-3). Η ομάδα των Παμφίλων προηγήθηκε με γκολ του Κουπέ, ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, ωστόσο ο Κουπέ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ο Βουργουτζής λίγο πριν το τέλος χάρισαν τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του Λουτραγώτη. Αποβλήθηκαν ωστόσο οι Γιαλαμάς και Αλέξανδρος Παπαδόπυλος.

Σαρωτική ήταν η εμφάνιση του Ολύμπου στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου απέναντι στον Πολιχνίτο (4-1). Οι "πράσινοι" προηγήθηκαν με γκολ του Τόρρα, όμως ο Φώτας ισοφάρισε με πέναλτι για τους φιλοξενούμςνους λίγο πριν την ανάπαυλα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας, ο Καλουντζής έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Όλυμπο, που σκόραρε δύο ακόμα φορές από την άσπρη βούλα, αρχικά με τον Τόρρα και εν συνεχεία με τον Καλουντζή. Για τον Πολιχνίτο αποβλήθηκε ο σκόρερ του, Φώτας.

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Παλλεσβιακός στην έδρα της Προοδευτικής Σκ. Καλλονής (0-3), καταφέρνοντας να προηγηθεί πριν το 20λεπτο με 0-2 χάρη στα γκολ των Παπαδημητρίου και Κούτσα. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε και το τελικό 0-3 λίγο πριν το τέλος, ενώ είχε και δύο δοκάρια!

Και ο Κεραυνός Αφάλωνα όμως πήρε σπουδαία νίκη, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους (1-0). Το γκολ που χάρισε τους τρεις πόντους στον Κεραυνό πέτυχε ο Βαρνάς, που είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του. Τέλος, ισόπαλο έληξε το παιχνίδι του Βύρωνα Μόριας με τον Αιγέα Πλωμαρίου (1-1), με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με γκολ του Αγκόλι στο β' ημίχρονο και τον Αγγελέλλη να ισοφαρίζει πιν την εκπνοή.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey