Στις 11:30 το ντέρμπι Διαγόρας-Αναγέννηση

11/03/2015 - 14:28

Αλλαγή στην ώρα έναρξης του ντέρμπι της 28ης Αγωνιστικής μεταξύ Διαγόρα Αγίας Παρασκυεής και Αναγέννησης Γέρας, που πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή (15/3), ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΠΣ Λέσβου.

Αιτία για τη συγκεκριμένη τροποποίηση ήταν η ταυτόχρονη διεξαγωγή του ντέρμπι της Α' Κατηγορίας, με τον αγώνα Αιολικός - Βύζας Μεγάρων που θα διεξαχθεί στο "Κ. Κεντέρης" του Λεκανοπεδίου (15/3, 15:00) και της αναμέτρησης ΑΕΛΚ-Βέροια για τη Super League (15/3, 17:15) στον "Ταρλά".

Η ανάγκη παρουσίας αστυνομικής δύναμης και στα τρία παιχνίδια, μετά και την "ντιρεκτίβα" της ΕΠΟ για άμεση διακοπή σε περίπτωση επεισοδίων ή ρίψεις αντικειμένων εντός γηπέδου που μπορεί να τραυματίσουν ποδοσφαιριστές ή διαιτητές, ώθησε τη διοργανώτρια αρχή να προσαρμόσει αναλόγως το πρόγραμμά της.

Έτσι, μετά από συζητήσεις της ΕΠΣΛ με τις δύο ομάδες, ο αγώνας στην Αγία Παρασκευή θα ξεκινήσει στις 11:30 της Κυριακής. Η δύναμη της αστυνομίας που θα βρίσκεται στο ντέρμπι θα μετακινηθεί ακολούθως στο "Κ. Κεντέρης" για τον αγώνα της Γ' Εθνικής, ενώ τα μέτρα ασφαλείας θα τηρηθούν κανονικά και στο ματς της Super League, παρά το γεγονός πως ενδεχομένως να διεξαχθεί κεκελεισμένων των θυρών, λόγω της φημολογούμενης παράτασης ισχύος στην πρόσφατη απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey