Παρέμεινε η διαφορά, το ντέρμπι κρίνει τίτλο!

12/03/2015 - 12:28

Αλώβητος πέρασε από την έδρα του Κεραυνού Αφάλωνα ο Διαγόρας (0-2), παραμένοντας αποσπασμένος στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έφτασε στη νίκη με δύο γκολ στο β' ημίχρονο του Θωμά Παπαδόπουλου και του Φιλιανού, ενώ είχε και δοκάρι στο πρώτο 45λεπτο με το σκορ στο 0-0.

Η Αναγέννηση Γέρας δε δυσκολεύτηκε απέναντι στον Πολιχνίτο (6-0), φτάνοντας σε μια άνετη νίκη με γκολ των Σεραφίγκου (2), Συβρή (2), Τάκα και Αμπντούλ. Έτσι η ομάδα του Γιάννη Μανούσου θα πάει στο ντέρμπι της Αγίας Παρασκευής την Κυριακή με το -8 και στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει τον τίτλο μέσω των μπαράζ.

Στο "Καραπαναγιώτειο", ο Βύρων Μόριας αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Οδυσσέα Ελύτη (2-2) σε ένα ματς με έντονες συγκινήσεις. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τσιπά, ωστόσο ο Βύρων ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δελόλμα. Ο Πιπεράς έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Οδυσσέα Ελύτη και με το 1-2 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Το τελικό 2-2 σημείωσε ο Αθανασέλλης στο 75', ενώ λίγο πριν την εκπνοή η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη είχε δοκάρι με τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο.

Στο "Μίζεργκαν", ο Ατρόμητος Ανεμώτιας πήρε σημαντική νίκη με αντίπαλο τον Αιγέα Πλωμαρίου (1-0) χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Κυριάκος Κουνιαρέλλης στην επανάληψη με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μαστέλος, αλλά αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Όλυμπος Αγιάσου και Παλλεσβιακός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο "Χριστοφίδειο" (2-2). Ο "Παλλέ" προηγήθηκε νωρίς με τον Γ. Πατσατζή και η ομάδα της Αγιάσου ισοφάρισε αρχικά με τον Γκέρι Τόρρα και πήρε προβάδισμα με τον Τόλη Λαλά, στην επανεμφάνισή του. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Μαστραντωνάς ισοφάρισε με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Όλυμπος ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ραφαήλ Κουκούλη (65') με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στη Σκάλα Καλλονής, Προοδευτική και Άναξος ήρθαν ισόπαλοι (2-2). Ο Παράσχος Νανίδης έδωσε προβάδισμα στο ημίχρονο για την "Πρόο". Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Βλουτή και πήραν την πρωτοπορία με τον Τζουβανέλλη, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Κέλπαλη, ενώ έχασαν μοναδική ευκαιρία να φύγουν με το τρίποντο, όταν ο Ράπτης αστόχησε σε πέναλτι.

Τέλος, ο Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους αν και προηγήθηκε με γκολ του Γονιδέλλη στο ημίχρονο, γνώρισε την ήττα από τον Αετό Λουτρών χάρη σε ένα προσωπικό σόου του Στρατή Σκαλοχωρίτη, που πέτυχε χατ τρικ, αρχικά με πενάλτι και εν συνεχεία με δύο σουτ. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από εντάσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον διαιτητή Μποντάκη να διακόπτει το ματς προσωρινά και στην επανέναρξη να αποβάλλει τους Δάλλα και Χαραλάμπους από τους γηπεδούχους και τον Ελευθερίου από τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, οι διαπληκτισμοί συνεχίστηκαν και μετά τη λήξη στα αποδυτήρια.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey